Sky Ferreira gengszterkedett, letartóztatták

2014.04.17. 15:10, subrecorder

sky_2.jpg

Az énekesnő új klipje a 90-es évek gengszter-hiphop videóit idézi, a lepusztult városban addig mennek a sötét ügyletek, amíg le nem tartóztatják Ferreirát. Igaz történet alapján.

Na persze nem egy rivális banda kegyetlen lemészárlásáért vitték be tavaly ősszel Sky Ferreirát, hanem kábítószer birtoklásáért, az akkori barátjával együtt, aki egyébként Zachary Cole Smith volt a DIIV zenekarból. Az I Blame Myselfhez készült videó werkfilmjében el is árulja, hogy egyfajta válaszként találta ki ezt a koncepciót, rengetegen kérdezgetik a mai napig az esetről. Állítólag ebből a kisfilmből mindenki minden kérdésére választ kaphat. 

 
SKY FERREIRA ELŐZŐ KLIPJE EGY DAVID LYNCH HOMMAGE-NAK IS BEILLETT.

Az énekesnő tavalyi albuma (Night Time, My Time - rövid kritikánk) a berobbanó újvonalas, popcsajos lemezek sötétebbik feléből szólt, a producer a 2013-ban remek évet futó Ariel Rechtshaid (Vampire Weekend, Haim, Charli XCX) volt. A különc Ferreira valahogy mindig megtalálja a főcímes hírekhez vezető utat, ő volt például Miley Cyrus Bangerz turnéjának bemelegítő előadója, de a színpadon töltött körülbelül 10. percben sikerült ripityára törnie a lábát, meg ugye eleve lemezének borítójára is cickókat tett, a sajátjait. 

Az I Blame Myself gengsztervideója itt nézhető meg, rendezője Grant Singer, Los Angelesben forgatták.


a klip werkfilmje:


a Night Time, My Time lemez egyik legjobb dalának, a You're Not The One-nak a videója:

Címkék: sky ferreira
https://recorder.blog.hu/2014/04/17/sky_ferreira_gengszterkedett_letartoztattak
Sky Ferreira gengszterkedett, letartóztatták
süti beállítások módosítása