Újra együtt Courtney Love és a Hole legsikeresebb felállása!

2014.04.03. 12:11, subrecorder

140402-courtney-love-hole.jpg

Úgy látszik, Courtney Love nem csak hülye megnyilvánulásokra képes (nemrég azt állította, megtalálta a lezuhant maláj gépet, aztán ezen röhögött-gúnyolódott a fél internet), hanem jó húzásokra is, például újra összehozni a 90-es években meghatározó punkrockzenekarát, a Hole-t is. Bár 2012-ben egy rövid újjáalakulás után azt mondta, a Hole-nak vége, úgy látszik mégis sikerült meggondolnia magát  - és még új dalt is terveznek. 

A most összehozott négyes a Hole legsikeresebb időszakának, a 90-es évek közepének felállása, Love mellett az alapító gitáros Eric Erlandson és a később csatlakozó Patty Schemel, valamint Melissa Auf Der Maur basszusgitáros vonult állítólag próbaterembe. "Csak összeálltunk a többiekkel, hogy megnézzük, milyenek vagyunk" - mondta Love, hozzátéve, hogy "aztán a héten már vagy négyszer próbáltunk." Love tavaszi turnéjára már egy új dalt is terveznek megjelentetni, amelynek Wedding Day a címe.

2010-ben Courtney Love már egyszer újra felélesztette a Hole nevet, de abban a négyesben új zenészekkel vette körül magát, a többiek el sem ismerték őket (egy nem túl erős, Nobody's Daughter című nagylemez is megjelent a brit Larrikin Love frontemberének, Micko Larkinnak a társzerzői segítségével). A mostani tagokkal közös felállás a Hole messze legsikeresebb időszakát öleli fel, második lemezüket (Live Through This - 1994) turnéztatták (bár a basszusgitárt még az időközben túladagolásban elhunyt Kristen Pfaff játszotta fel) és a harmadikat (Celebrity Skin - 1998) vették fel együtt, a zenekarnak a mainstream sikert ezek hozták meg. 


PÁR ÉVE TALÁLTAK EGY KIADATLAN COURTNEY LOVE - KURT COBAIN KÖZÖS DALTÖREDÉKET IS.

Sokaknak Courtney Love mégsem úgy maradt meg, mint zenész, hanem csak mint Kurt Cobain felesége. A Nirvana ex-frontemberével 1992-ben házasodtak össze (Cobain zöld pizsamát viselt) Hawaiin, majd az énekes 1994-es haláláig együtt éltek, egy kislányuk született, Frances Bean. Összeesküvés-gyártók még Kurt Cobain öngyilkosságával is összefüggésbe hozták, sokak állítása szerint maga Love gyilkolta meg, mert féltékeny volt férje sikereire. Ez azért valószínűleg elég messze van az igazságtól, az viszont igaz, hogy férje halála óta szívesen használ ki vagy akár kelt körülötte bármilyen felhajtást, nemrég például azt jelentette be, hogy Kurt Cobain-musicalt (?) terveznek készíteni, ha ő és a lánya megtalálják a tökéletes szerzői és előadói gárdát hozzá. 


MÁRCIUSBAN ÚJ FOTÓK KERÜLTEK ELŐ COBAIN ÖNGYILKOSSÁGÁNAK HELYSZÍNÉRŐL.

Sokszor egyébként is úgy tűnt az évek során, hogy Courtney Love-nak elment az esze, legutóbb azt állította, hogy megtalálta a lezuhant maláj repülőgépet, mert meglátott két foltot az óceánban. Szólóelőadóként egy lemezt készített 2004-ben (America's Sweetheart).


a Celebrity Skin album címadó dala:


egy korábbi dal, a Live Through Thisről:


ennyire egyszerű lenne a megoldás?

rs_560x392-140317151831-1024.courtney-love-malaysian-plane-oil-031714.jpg

Címkék: courtney love hole
https://recorder.blog.hu/2014/04/03/ujra_egyutt_courtney_love_es_a_hole_legsikeresebb_felallasa
Újra együtt Courtney Love és a Hole legsikeresebb felállása!
süti beállítások módosítása