Miskolci pletyka: a nyári EFOTT-on fellép a Cure

2014.01.06. 16:41, rerecorder

cure_1b_crop 2_o.jpg

Azt pletykálják Miskolcon, hogy a városban 2014 júliusában megrendezendő EFOTT-on fellép majd a Cure. A boon.hu által meglebegtetett hír persze simán lehet, hogy csak kacsa, mindenesetre örülnénk egy újabb magyarországi fellépésnek Robert Smith-éktől.

A Borsod Online azt írja, hogy "lehet, hogy csak újévi – vagy inkább előrehozott áprilisi elsejei – tréfa, de Miskolcon az EFOTT kapcsán az a szóbeszéd járja, hogy a legendás brit The Cure zenekar is a fellépők között lesz júliusban." 2014. július 15. és 20. között a Miskolci Egyetem és Miskolctapolca ad otthont az idei EFOTT-nak, melynek kommunikációs illetékese megkeresésünkre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a boon.hu feltételezését.

A Cure legutóbb 2005-ben járt Magyarországon, akkor a SZIN-en volt a koncert, de előtte már kétszer is felléptek nálunk (1989-ben a Kisstadionban, 2002-ben a Szigeten).

MIRE MEGY ROBERT SMITH EGY SZÁL GITÁRRAL? BASZKI, BASZKFÖLDÖN MEGMUTATTA!

ha igaz a hír, akkor legyen mit nézegetni a koncertig, ha nem, akkor helyette - teljes Cure-fellépés 2013-ból, a Lollapalooza Fesztiválról:


az 1993-as Show című koncertvideó szintén teljes egészében:


és egy 1980-as, rövidebb blokk egy holland fesztiválról:

Címkék: the cure efott
https://recorder.blog.hu/2014/01/06/miskolci_pletyka_a_nyari_efott-on_fellep_a_cure
Miskolci pletyka: a nyári EFOTT-on fellép a Cure
süti beállítások módosítása