Dalpremier! The Unbending Trees: Hello, Miss Dawn

2013.12.17. 10:15, rerecorder

ut BOOKLET BACK_PAGE 22.jpg

A Hajós-Dévényi Kristóf énekes-szövegíróból és Havasi Balázs zongorista-dalszerzőből álló The Unbending Trees duó december 21-én, öt év szünet után jelenteti meg Tövisházi Ambrussal felvett Meteor című második albumát, mely rögtön dupla lesz: első lemezén csupa új dallal, a másodikon pedig az újak mellett több régi átdolgozásával. A lemeznek a december 21-i HAVASI Symphonic-on lesz a bemutatója, de előtte jöjjön az ott is elhangzó Hello, Miss Dawn című dal premierje!

ut BOOKLET FRONT_CD FRONT_PAGE 0.jpgA Meteor című új dupla lemez első felében összpontosulnak a korábbi Unbending Trees-szerzeményeknél jóval optimistább szövegezésű dalok, közte a vonósokkal spékelt, felfelé ívelő, a végén emelkedő kórussal kiegészülő nagyon szép Hello, Miss Dawn is, melyről az énekes-szövegíró ezt mondta a Recordernek: "A dal a perfekcionizmusról szól, és arra arra való (hajnali) ráébredésről, hogy a tökéletesség nem minden. Ez igazából közhely, de ha belegondolok, bármelyik nap találnék olyan alkalmat, amikor a refrént, miszerint "it's fine not to be perfect" saját magam orra alá dörgölhetném. Ettől függetlenül a dal remélhetőleg tökéletesen fog szólni az Arénában szombaton, a Havasi Symphonic koncerten - kétszer is."

Ahogy az oldalunkra hamarosan kikerülő nagyinterjúban folytatja Hajós-Dévényi Kristóf: "A dalok többségnek egy nagyon megnyugtató és előre mutató tartalma van. A Meteor cím is inkább világosságot hoz, a világosság kitörése, robbanása felé mutat. Fent látható az égen, felfele nézünk, a borító is ezt tükrözi."

A HAVASI SYMPHONIC SHOW KÜLÖNLEGES VENDÉGE A DEAD CAN DANCE ÉNEKESNŐJE, LISA GERRARD LESZ.

a Hello, Miss Dawn itt hallható először:


a dupla lemez hátsó borítója a dallistával:ut CD BACK.jpg


fotók:
Lee Roberts

a december 21-i Lisa Gerrarddal közös HAVASI Symphonic Arena Show délutáni Családbarát Koncertje és esti Második Felvonása, műsorban a fenti Unbending Trees-dallal.

https://recorder.blog.hu/2013/12/17/dalpremier_the_unbending_trees_hello_miss_dawn
Dalpremier! The Unbending Trees: Hello, Miss Dawn
süti beállítások módosítása