David Bowie velencei kalandja a Louis Vuittonnal

2013.11.07. 21:40, Frontrecorder

boievuitton.jpg

A Louis Vuitton luxusdivatmárka tavaly novemberben indította el folytatásos reklámfilmsorozatát egy titokzatos nő világ körüli utazásáról. A történet Párizsban a Louvre-ban kezdődött, és most Velencében folytatódik: a Vuitton-lány (akit Arizona Muse amerikai modell alakít) éjszaka, egy hőlégballonon érkezik a városba, hogy részt vegyen egy dekadens álarcosbálon, ahol David Bowie oldalán köt ki.

BOWIE-T LEGUTÓBBI KLIPJÉBEN IJESZTŐ BÁBOKKAL LÁTHATJUK.

A nagyon rövid filmben az örök stílusikon Bowie az idei, The Next Day című albumának egyik dalát, az I'd Rather Be High-t adja elő csembalón. A L'Invitation au Voyage folytatásos kampány második részét a Justice-nek és M.I.A.-nek rendezett provokatív klipjeivel elhíresült Romain Gavras jegyzi (a nyitóképen is látható kampányfotókat pedig David Sims). Íme a Louis Vuitton-reklám másfél perces rendezői változata:

A videóban hallható I'd Rather Be High "velencei mixe" (amely a The Next Day november 5-én megjelent bővített, extra kiadásának egyik bónuszdala) teljes hosszában:

És jöhet ég egy kis bowies elegancia? Itt egy fotó, ami ugyancsak november 5-én, Tilda Swinton brit színésznőnek a New York-i Museum Of Modern Art által rendezett születésnapi ünnepségén készült, amin a pont ma 17 éves, és éppen világsztárrá váló Lorde is fellépett:

lordebowie.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/11/07/david_bowie_velencei_kalandja_a_louis_vuittonnal
David Bowie velencei kalandja a Louis Vuittonnal
süti beállítások módosítása