Heti Top 10: önkielégítést mutató klipek (18+)

2013.06.02. 20:49, Frontrecorder

mansonsaint.jpg

A héten ért véget május, és vele a Maszturbálás Hónapja (egy 1995-ben San Franciscóból indult kezdeményezés szerint), így rácuppantunk a témára és összegyűjtöttünk tíz olyan klipet, amelyek kendőzve vagy kendőzetlenül, de mindenképpen határozottan nyúlnak e kényes téma ábrázolásához.

10. Tweet feat. Missy Elliott: Oops (Oh My)

Miközben a dal szövege félreérthetetlenül egyértelmű, ennek a Missy Elliottal magtámogatott 2002-es R&B-slágernek a klipje már csak finoman simogatja a témát.

9. t.A.T.u.: A Simple Motion

Csak az arcot látjuk, de tudjuk, hol jár a kéz, első rész, a főszerepben Julia Volkovával, az álleszbi orosz popduó fekete hajú felével.

8. The Sun: Romantic Death

Csak az arcot látjuk, de tudjuk, hol jár a kéz, második rész, benne sok bevállalós amatőr szereplővel.

7. Peaches: Diddle My Skittle

"Birizgáld a pöckömet" - így a szexuális utalások királynőjének első, 2000-ben megjelent albumáról való szám címe, a hozzá készült szemléletes videóban pedig Peaches két golyóval izgatja magát ott (ami egy újabb poén, a skittle ugyanis eredetileg tekebábut jelent.)

6. Madonna: Justify My Love

Ugye ehhez nem szükséges kommentárt fűzni?

5. Rammstein: Pussy

A germán csődörök 2009-es listavezető dalához gyakorlatilag pornóvideót forgatott Jonas Åkerlund. A hardcore jelenetek során explicit maszturbálást is látunk, a végén pedig elcsattan a money shot, ahogy kell.

4. Marilyn Manson: (S)aint

Drogos-szexuális ámokfutás, amelyben Manson kiveri, és nem a biztosítékot: 

3. Divinyls: I Touch Myself

Az ausztrál zenekar egyetlen slágere 1991-ből, amelynek a videója ugyancsak direkten, bár a meztelenkedést mellőzve nyúl a dal témájához. Mindenesetre ez a klip a sikamlós kliptéma abszolút klasszikusa. (Chrissy Amphlett, a Divinyls énekesnője idén áprilisban hunyt el mellrákban.) 

2. Unknown Mortal Orchestra: Swim And Sleep (Like A Shark)

"Egy férfisors kegyetlenségét tárják fel" - írtuk a november 18-án az A38-on koncertező zenekar alábbi klipjéről, amely a bábos klipek mezőnyében is kiemelkedően erős alkotás. 

1. Is Tropical: Dancing Anymore

"Mihez kezd magával egyedül a hatalmas házban egy kamaszfiú ahelyett, hogy a rábízott munkát végezné? Nos, az Is Tropical brit indie-trió új klipje szerint alaposan megcibálja a répát" - ezzel pedig listánk egyértelmű győztesét vezettük fel, ha valaki még nem látta volna, íme:


Listán kívüli bónuszként jöjjön a Flaming Lips legutóbbi, The Terror című albumán szereplő Your Lust harmadára rövidített változatának klipje, csak erős idegzetűeknek:

https://recorder.blog.hu/2013/06/02/heti_top_10_onkielegitest_mutato_klipek
Heti Top 10: önkielégítést mutató klipek (18+)
süti beállítások módosítása