CocoRosie: After The Afterlife (videoklip)

2013.04.23. 19:11, Frontrecorder

cocorosie.jpg

A CocoRosie-nővérek május 27-én Tales Of A Grass Widow címmel megjelenő új albumának második beharangozó dalához már klip is készült: a Hawaii szigetén forgatott After The Afterlife álom- / látomásszerű képsorain a Casady-lányok, Bianca és Sierra mellett feltűnik néhány állatmaszkos ember, na meg egy szőrös, kétszarvú szörny. A CocoRosie-t hamarosan hús-vér formában is láthatjuk: június 17-én a Millenárison koncerteznek.

A COCOROSIE LEGUTÓBB 2010-BEN JÁRT BUDAPESTEN, INTERJÚZTUNK IS VELÜK.

A sajátos, fura hangszereket is megszólaltató freak folk-zenéjét mostanra kifejezetten poposra finomított lánytestvér-duó ötödik nagylemezét megelőlegező After The Afterlife a halál utáni létről szól, a gyönyörűen fényképezett klipje pedig egyszerre olyan, mint egy jó és egy ijesztő álom, vagy másként egy kellemes drogos hallucináció és egy rossz trip (a dal maga is egyszerre bájos és baljós). A CocoRosie-hoz mindenesetre abszolút passzol ez a Mike Basich által rendezett vizuál-vízió, és az is biztos, hogy Hawaiit így / ilyennek még nem láttuk:

Ez pedig a hamarosan, a 2010-es albumuk után három évvel megjelenő Tales Of A Grass Widow első kislemezdala, az ingyen letölthető Gravediggress:

Címkék: cocorosie
https://recorder.blog.hu/2013/04/23/cocorosie_after_the_afterlife_videoklip
CocoRosie: After The Afterlife (videoklip)
süti beállítások módosítása