Takarítás helyett új klip az Óriástól

2013.03.14. 13:46, Frontrecorder

oriasklip.jpg

Megérkezett, vagy ha stílszerűek akarunk lenni, befutott az Óriás zenekar új klipje, amelyet a Helyet tudni című dalhoz forgatott a Kodály Method audiovizuális projekt révén is ismert Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr. A dal szerepel a zenekar április 2-án megjelenő albumán, a Tűz, víz, repülő-n, amelyhez bevállalós előrendelési / támogatási akció keretében is hozzájuthatunk; a lemez megvásárlásáért cserébe többek közt egyedi tervezésű robotos pendrive-ot vagy akusztikus szobakoncertet kaphatunk az Óriástól, sőt, akár takarítást is vállalnak. Ez utóbbira ugyan eddig még nem érkezett felkérés, de az akció végéig, március 20-ig azért jobb, ha a zenekar tagjainál kéznél van a felmosó-szett.

"Reménykedtünk a pozitív fogadtatásban, de az akció felülmúlta a várakozásainkat. A tízféle csomag közül jelenleg az a robot alakú pendrive a legnépszerűbb. [...] Dalfeldolgozás, pörköltfőzés és szobakoncert már biztosan lesz, de egy-két exkluzív csomag még gazdára vár" - összegzi az akciót a finisben az Óriás frontembere, Egyedi Péter

AZ ÓRIÁS RENDHAGYÓ ELŐRENDELÉSI AKCIÓJÁNAK CSOMAGJAIT ITT RÉSZLETEZZÜK.

orias_foto1.jpg

Egyedi a főszereplője a Helyet tudni videoklipjének is, amely egyszerre történetmentes és rejtélyes: az énekes-gitáros sétál egy lakótelepen, majd hirtelen nekiiramodik. "Mindenkiben számtalan fokozata él a szabadságnak, de az esetek többségében nem élünk a lehetőségekkel. Pedig apró dolgok is hozhatnak változást. Néha az is elég, ha az ember csak úgy elkezd futni. A forgatás egyébként két napig tartott, és ezalatt egyfolytában mozgásban voltam. A végén már úgy éreztem magam, mint aki teljesítette a maratoni távot" – meséli a kisfilmről az Óriás dalszerző-frontembere. És akkor pörögjön a klip:

Címkék: óriás
https://recorder.blog.hu/2013/03/14/takaritas_helyett_uj_klip_az_oriastol
Takarítás helyett új klip az Óriástól
süti beállítások módosítása