Robotokba csempészi új albumát az Óriás, sőt, jó pénzért még ki is takarítanak a rajongónál

2013.02.26. 20:26, recordernews

oriasize.png

Újabb magyar zenekar áll be a formabontók sorába, már ami a hagyományos hanghordozók lecserélését illeti: ezúttal az Óriás döntött úgy, hogy továbblép az ezüst korongokon, sőt, mindjárt többféle csomagban is fogja árulni tizenegy dalos új albumát, a Tűz, víz, repülőt - köztük egészen extrém változatokkal.

HANGHORDOZÓ-ÜGYBEN A FLAMING LIPS KOMOLYAN FELADTA A LECKÉT AZ EMBERI SZÍVBE VARRT DALAIVAL.

Amit kigondoltak, az egy előrendeléses program, ami támogatási rendszer is egyben. De mit adnak azért, hogy már előre elköltsük rájuk a pénzünket látatlanban? Weboldalukon ezt írják: "negyven előrendelőt sok szeretettel látunk az április 20-i lemezbemutatónkra, amit a Corvintetõn tartunk. Másodszor, arra gondoltunk, hogy a lemezt egy teljesen különleges formátumban adjuk Neked. A Tűz, víz, repülõ előrendelői egy kézi készítésű robotos pendrive-on vehetik kézbe majd az új albumot, és ezeket a pendriveokat nem más készíti el, mint a zenekar basszusgitárosa, Örményi Ákos - aki egyébként diplomás képzőművész."

Persze aki akarja, választhatja a szimpla letöltős opciót is, meg egy csomó másféle változatot, amiket itt lehet végigböngészni a Csomagok fül alatt - és az igazi nagy dobás az, hogy aki megfelelő mélységig letúr a bukszájában, ahhoz a zenekar akár elmegy pörköltet csinálni, és még pálinkát is visznek (29 900 forint), esetleg kitakarítják a nappalit (14 900 forint), de közel ötvenezer pénzért még szobakoncertet is adnak. Reméljük, mindezt azért jól átgondolták, nehogy a végén hónapokon át kelljen porszívózniuk a rajongóknál.

orias_2013_2.jpg

"Minden előrendelőnek jár továbbá egy kézzel írt köszönőlevél, amiben leírjuk, hogy mennyire szeretünk téged, mert tényleg. És matricát is kapsz, mert azt fel lehet ragasztani mindenhová, de jégre például nem. Valamint, nevedet feltüntetjük weboldalunk köszönetrovatában is, persze, csak ha ez nincs ellenedre, mert egy titkos mecénás vagy. Mi a titkos mecénásokat is szeretjük!" - fogalmaznak még, és azt is mondják, hogy március 20-án zárul a kiváló akció.

Még egyszer, a bevállalós infók itt találhatók.

Címkék: pendrive óriás
https://recorder.blog.hu/2013/02/26/robotokba_csempeszi_uj_albumat_az_orias
Robotokba csempészi új albumát az Óriás, sőt, jó pénzért még ki is takarítanak a rajongónál
süti beállítások módosítása