Kispál-nappal nyit a Fishing on Orfű 2013

2012.12.11. 15:47, recordernews

fishy.jpg

A világ legnagyobb orfűi fesztiválja tematikus nappal bővíti programját 2013-ban: a június 19-22 között várható Fishing on Orfű első napja a Kispál és a Borz előtt hajt fejet. A négy naposra duzzadt alterfesztre szenteste napjáig akciósan 10990 forintért lehet bérletet vásárolni.

KORTÁRS MAGYAR ZENÉSZEK IS TISZTELEGTEK A KISPÁL ELŐTT - HALLGASD MEG ŐKET ITT!

Több generáció kedvenc zenekara búcsúzott a közönségétől 2010 nyarán. A Kispál és a Borz visszatéréséről szinte azonnal pletykák kezdtek keringeni, habár a tagok határozottan cáfolták az újrakezdés lehetőségét. Mintha ezt a tátongó űrt próbálná betölteni a népszerű dél-magyarországi alternatív popzenei fesztivál jövőre, hiszen a nagyszínpadon az elmúlt évek legfontosabb és legaktuálisabb formációi szólaltatják meg a legendás zenekar – számukra legkedvesebb – dalait. Így fellép többek között a Punnany Massif, a Subscribe, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Compact Disco, az Óriás és az Alvin és a Mókusok is, de a fellépők sora folyamatosan bővül.

A kisszínpadon ezzel párhuzamosan a fentebb linkelt Holnaphoz Holddal című feldolgozáslemez dalait adják elő a fiatal alternatív előadók, amivel az 1991-es alapművet emelik pajzsra. És mindez még semmi: a nulladik nap estéjét táncos mulatság vezeti majd át a hajnalba, ahol Kispál és a Borz-tagok is lemezjátszót ragadnak majd.

LOVASI ANDRÁST IS KIFAGGATTUK NEMRÉG, KLIKK IDE AZ INTERJÚHOZ.

A szervezők biztosak benne, hogy a tematikus Kispál-nap a jól megszokott "fishinges" hangulatban telik majd, ráadásul aki ezen a napon érkezik a Panoráma Campingbe, belépője mellé egy Kispál és a Borz kiadványt kap ajándékba. Aki pedig – akár magának, akár karácsonyi ajándékként szeretteinek – már idén megvásárolná a 2013-as FOO bérletet, az december 24-ig akciós, 10990 forintos áron teheti ezt meg a Ticketportal országos hálózatában vagy ezen a weboldalon.

https://recorder.blog.hu/2012/12/11/kispal-nappal_nyit_a_fishing_on_orfu
Kispál-nappal nyit a Fishing on Orfű 2013
süti beállítások módosítása