Nickelback: Here and Now (Magneoton-tipp)

2011.11.24. 14:49, Recorder.hu

(X) A többszörös platinalemezes Nickelback új albuma Here and Now címmel 2011. november 21-én jelent meg. A korongot beharangozó dal, a When We Stand Together már a hazai rádiók kedvence.
A Here and Now producere maga a zenekar volt. Ez a csapat hetedik stúdióalbuma, a háromszoros platina 2008-as Dark Horse óta pedig az első. A Chad Kroeger 
frontember vezette Nickelback a világ egyik legnépszerűbb – egyszersmind egyik leginkább megosztó és az egyik legviccesebb aktuális ellenkampányt kiváltó – rockzenekara, világszerte több mint 50 millió eladott albummal.  Első nagy slágerük, a 2001-es How You Remind Me óta a banda 18 kislemezzel ostromolta a különböző slágerlistákat.

 

Az igazi nagy sikert az All The Right Reasons album hozta meg számukra, mely 112 egymást követő héten át volt a Billboard Top 200 első 30 helyezettje között, nyolcszoros platina lett, és 11 millió példányban kelt el világszerte. 7 kislemez készült róla, 5 videóklipet forgattak hozzá, melyek mind elsők lettek a VH1 listáján, az album dalaiból pedig 9 millió csengőhangot adtak el. A lemez rengeteg díjat is elnyert, például 3 Billboard Music Awardot és jópár Juno-díjat. A lemez koncertturnéja során több mint 2 millió jegyet adtak el.

A Nickelback Here and Now című új cd-je megvásárolható a Magneoton webshopjában:

http://www.magneoton.hu/Termek/Here_and_Now 

Címkék: nickelback
https://recorder.blog.hu/2011/11/24/nickelback_here_and_now_magneoton_tipp
Nickelback: Here and Now (Magneoton-tipp)
süti beállítások módosítása