Art Brut: Unprofessional Wrestling (mp3)

2011.03.04. 10:12, -recorder-

A számos projektben hülyéskedő – legutóbb a barátnőjével, az amerikai Blood Arm együttesből ismert multiinstrumentalista Dyan Valdesszel közös Everybody Was In The French Resistance...NOW! élén híres slágerekre válaszdalokat író – Eddie Argos visszatért anyazenekarához, az Art Bruthoz. A 2009-es VOLT Fesztiválon az év legjobb magyarországi koncertjét adó londoni kvintett 2011. május 23-ára Brilliant! Tragic! címmel új albumot ígér, amelynek első kislemezdala a május közepén megjelenő Lost Weekend lesz – de egy másik számot már most ingyenesen letölthetővé tettek. Az ismét Frank Black, azaz Black Francis (Pixies) produceri segédletével készült negyedik Art Brut-albumra a fanyar énekbeszédéről híres Eddie állítólag már igazán énekelni is megtanult, de ebben az Unprofessional Wrestling című dalban – mely itt rögtön le is tölthető – ez szerencsére még nem igazán hallatszik.
 
Az Art Brut a zenekészítés finanszírozásába a rajongókat közvetlenül bevonó PledgeMusic oldalán állt elő új dalával, mely innen tölthető le egy e-mail címért cserébe:
 
 
az Unprofessional Wrestling című dal itt rögtön meg is hallgatható:
 

a zenekar PledgeMusic-oldalán számos egyéb akció is előjegyezhető – bizonyos támogatásért cserébe például Eddie-t is házhoz lehet hívni karaokézni, sőt akár az egész Art Brut is kapható egy házibulikoncertre:

http://www.pledgemusic.com/projects/artbrut

a Brilliant! Tragic! albumról – melynek borítóját a képregénymániás Eddie felkérésére a poptémájú képregényeivel elhíresült Jamie McKelvie rajzolta – már a számcímek is sokat elárulnak:

1. Clever Clever Jazz
2. Lost Weekend
3. Bad Comedian
4. Sexy Sometimes
5. Is Dog Eared
6. Martin Kemp Welch Five A-Side Football Rules!
7. Axel Rose
8. I Am The Psychic
9. Ice Hockey
10. Sealand
 

Eddie az Art Brut 2005-ös első albumának idején, a Good Weekend klipjében:

Eddie a tömegben a 2009-es év legjobb magyarországi koncertjén:

Eddie és barátnője az Everybody Was In The French Resistance...NOW! projekt 2010-es bemutatkozó albumának G.I.R.L.F.R.E.N. (You Know I've Got A) című dalával, mely az Avril Lavigne-féle Girlfriendre válaszul íródott:

 

összeállította: Déri Zsolt

Címkék: mp3 pixies art brut
https://recorder.blog.hu/2011/03/04/art_brut_unprofessional_wrestling_mp3
Art Brut: Unprofessional Wrestling (mp3)
süti beállítások módosítása