Augusztus végéig lehet jelentkezni az idei Klipszemlére

2024.08.26. 14:32, srecorder

marksomay_20231109_2257_smf3815_1.jpg

Nyolcadik alkalommal adják át az ország legjobb zenés videóinak járó díjakat.

Augusztus 19. és 30. között lehet nevezni a nyolcadik Magyar Klipszemlére, az ország videoklip-fesztiváljára, ahol az előadók mellett a rendezőket, operatőröket és a teljes szakmát ünnepelik. A versenyprogram vetítése és az azt követő ünnepélyes díjátadó idén is az Akvárium Klubban lesz, október 17-én.

Idén a korábbi évekhez képest jóval egyszerűbb a nevezési folyamat, a szervezők minden olyan videót várnak, amely 2023. szeptember 24. után került nyilvánosságra, és idén is van lehetőség a rendezvényen premiereztetni friss munkákat. A versenyprogramba kerülő klipek alkotói három jegyet kapnak a hazai könnyűzenei és filmes szakma legfontosabb találkozójára, a nagyközönségnek pedig csak később lesz lehetősége korlátozott számban belépőt váltani a Klipszemlére. Minden további felmerülő kérdésre a részletes Klipszemle FAQ ad választ.

Az első Klipszemlét 2015-ben rendezték, azóta több száz alkotást ismert el a minden évben változó szakmai zsűri. Tavaly többek között olyan előadók vihettek haza díjakat, mint Azahriah, Manuel, a Carson Coma és Lil Frakk, vagy a nyitóképünkön látható Sisi, de a korábbi évek összes nyertes klipjét már lehet böngészni a Klipszemle honlapján.

nyitókép: Somay Márk

https://recorder.blog.hu/2024/08/26/augusztus_vegeig_lehet_jelentkezni_az_idei_klipszemlere
Augusztus végéig lehet jelentkezni az idei Klipszemlére
süti beállítások módosítása