Végtelen vágyak és post-punk diszkó Budapesten

2024.05.18. 19:30, trecorder

donny_benet.jpg
(X) Nyáron is izgalmas klubkoncertekkel kényezteti a közönséget a Live Nation. Los Angeles-i post-punk csapat, ausztrál szexisten és pop világsztár is koncertezik ezen a nyáron Budapesten.

Sextile

A Sextile sosem foglalkozott az elvárásokkal vagy a klisékkel, mindig abba az irányba húztak a zenéjükkel, amit őszintének és önazonosnak éreztek. Zúzós post-punk és synth-wave árnyalta zenéjükben pedig legújabb albumuk óta alaposan feljebb csavarták a BPM-számot. A Yucca Valley-ban rögzített Push a hardcore tánczene peremén pattog, a drum & bass, a gabber és a trance jegyei pedig úgy világítják meg a lemezt, mint az izzószálak fényei a ’90-es évek rave bulijain. A Sextile provokatív post-punk diszkója május 28-án a Turbinába érkezik.

Donny Benét

A férfi, a szexiség és a magabiztosság példaképe. Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajszával és fehér zakójával igazi sármőr, aki szenvedélyes és játékos dalaival, valamint klipjeivel 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most pedig itt az idő, hogy a budapesti közönség is megismerje Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Paolo Nutini

Paolo Nutini igazi őstehetség, aki mindössze 18 éves volt, amikor öt albumra szóló szerződést írt alá az Atlantic Records-zal. Paolo Nutini lemezei sorra hódították meg a lemezlistákat, legutóbbi, Last Night In The Bittersweet című albumával pedig megmutatta, milyen sokszínű is tud lenni zeneileg. Ezt hamarosan élőben mi is megtapasztalhatjuk Nutini koncertjén július 21-én, az Akvárium Klubban.

https://recorder.blog.hu/2024/05/18/vegtelen_vagyak_es_post-punk_diszko_budapesten
Végtelen vágyak és post-punk diszkó Budapesten
süti beállítások módosítása