Tom Morello szólóban játszik a Budapest Parkban

2024.03.18. 10:06, srecorder

tommorello.jpg

A Rage Against The Machine gitárosa július elsején, mostanában kifejezetten aktív szólóprojektjével jön Budapestre.

Bár a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarország, gitárosa viszont hamarosan igen. Morello védjegyévé vált stílusa – mint az atmoszférikus torzítások és a lemezjátszó karcolására emlékeztető effektek – döntő szerepet játszott a Rage Against the Machine sikerében a ’90-es években és hozzásegítették a zenekart a Grammy-díjakhoz, a többszörös platinalemezekhez és a világhírnévhez. A RATM anyagain túl Morello jellegzetes játékát hallhattuk a Prophets of Rage, a Street Sweeper Social szupergroupokban és az Audioslave-ben is.

Szólóban korábban Nightwatchman néven lépett fel, 2021 óta azonban saját nevén alkot, így jelent meg a The Atlas Underground Fire és a The Atlas Underground Flood című albuma is, olyan vendégekkel, mint Bruce Springsteen, Eddie Vedder, Grandson, Damian Marley vagy a Bring Me The Horizon„Mind zeneileg, mind aktivistaként elköteleztem magam az igazságtalanság elleni küzdelem mellett. A közelgő végzet felfokozott érzése közepette itt az ideje, hogy a csapatokat összegyűjtsük egy utolsó erőfeszítésre, hogy megmentsük a bolygót és a művészi lelkünket. Azzal, hogy megkérdőjelezzük a zene határait és annak korábbi hangzását, felnyithatjuk az emberek szemét, hogy megváltoztassák a társadalom status quóját” – vallja Morello.

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők március 19. 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés március 21-én 10 órától indul a www.livenation.hu és a www.budapestpark.hu oldalakon.

https://recorder.blog.hu/2024/03/18/tom_morello_szoloban_jatszik_a_budapest_parkban
Tom Morello szólóban játszik a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása