HAIL.DEMO #22 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2023.12.19. 13:25, trecorder

hail22.jpgA HAIL minirovatot indított a Recorder hasábjain, hogy bemutassa a hazai független kiadókat és kurrens anyagaikat. Ugorjatok bele a friss, független megjelenésekbe!

aquincum_ep_borito_1.jpgMinimyst: Aquincum
(Launching Gagarin Records, 2023)

A Minimyst idén tavasszal négy év szünet után tért vissza új felállással és immár magyar nyelvű dalokkal. Az Aquincum a második kislemez a 2024 tavaszán megjelenő nagylemezről. A Minimyst újra koncertezik is.





bark_1.jpgThe Hybrid Drummer Duo: Bark
(Launching Gagarin Records, 2023)

 A Bark EP a The Hybrid Drummer Duo első megjelenése ebben a felállásban, amivel az volt a céljuk, hogy a techno olyan alműfajaiban próbálják ki magukat, amiket szeretnek játszani és hallgatni is. Minimalista hangzásra törekednek, amit élőben is vissza tudnak adni, így a kevesebb zenei elem, amit használnak, nagyobb jelentőséget kap.


imrefiaimre_2023_cd_rgb.jpgImre Fia Imre: Karszalag a Mennyországba
(GrapefruitMoon Records, 2023)

Az Imre Fia Imre az elmúlt öt évben meglehetősen nagy utat járt be zeneileg. Ezúttal sem egyszerű meghatározni ezt a hibrid műfajt: a metálnak, nu metálnak, trapnek és undergroundnak sajátos keveréke, de ez manapság amúgy sem okoz fennakadást, mert a kötőanyagot az előadó személye jelenti. Így van ez a Karszalag a Mennyországba esetében is, ahol a különleges éneklési stílus és a dalszövegek kovácsolják egységgé a 15 számos hanganyagot.

A HAIL hírei röviden:

Megnyitott a Soul Cure Records (Rózsa utca 64.) a Pikszis Kultúrpontban, válogassatok kiváló lemezek között! A srácok egyébként Independent Label Affair néven terjesztői hálózatot is indítanak, a tagjaink kiadványait is segíteni fogják.


Kövessétek a HAIL Facebook-oldalát és lessetek rá a Hail.hu-ra!
haillogok_1_2_1_4_1_6_2.jpg

https://recorder.blog.hu/2023/12/19/hail_demo_22_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #22 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása