Black Eyed Peas, Gucci Mane és Tom Morello a 2024-es EXIT első fellépői között

2023.12.15. 15:35, srecorder

tom_morello.jpg

Megérkeztek az első nevek a jövő évi EXIT Fesztiválra, ami egy nappal hosszabb lesz, július 10-14. között várja a fesztiválozókat. A Black Eyed Peas, Gucci Mane és Tom Morello mellett Rudimental, John Newman, az Exploited, és a Dub FX is jön Szerbiába, a Péterváradi erődbe..

A Black Eyed Peas most először érkezik az EXIT Fesztiválra; a Tesla Universe színpadán lép majd fel Gucci Mane, aki kulcsfigurája annak, hogy a trap napjaink meghatározó zenei műfajává vált. A Péterváradi erődben most először fog visszhangozni a Killing in the Name ikonikus riffje, egyenesen Tom Morellotól. 2009-es záró szettje és a másik, egy évtizeddel későbbi fellépése után most egy háromórás szettel készül Carl Cox az mts Dance Arénában. Közkívánatra Bonoboa maximalista midtempo elektronika királya is fellép - szintén először - az EXIT-en, de jön Kenya Grace és Iniko, a Feel The Love és a Waiting All Night című slágereiről ismert Rudimental, a több mint kétmilliárd streameléssel büszkélkedő brit pop- és soulénekes John Newman, a punk-klasszikus The Exploited, az ausztrál Dub FX, valamint Willy William, Ian AsherSteve Angello és Joker Out.

Az EXIT többműfajú kereszteződésében, a Visa Fusion Stage-en a görög folkot pszichedelikus-progresszív rockba oltó Villagers of Ioannina City és a Lakeside X cseh szintipop együttes lép fel, az Explosive Stage-en pedig a svájci, technikás thrash metal veterán Coroner és a női death metalos Nemesis lesz a főszereplő. Jegyek ITT kaphatók.

https://recorder.blog.hu/2023/12/15/black_eyed_peas_gucci_mane_es_tom_morello_a_2024-es_exit_fesztival_elso_fellepoi_kozott
Black Eyed Peas, Gucci Mane és Tom Morello a 2024-es EXIT első fellépői között
süti beállítások módosítása