Indul a 10. Waldorfeszt!

2023.06.19. 16:45, trecorder

wfeszt22_honlap-9859.jpg
(X) Indítsd a nyarat a festői Dunakanyarban július 6. és 9. között a tizedik Waldorfeszten! Számtalan izgalmas nappali program és négy színpadnyi koncert vár a fesztiválozókra olyan előadókkal, mint az Ivan & the Parazol, az Aurevoir., Deva, az Analog Balaton, a Parno Graszt, a Lázár tesók, a Duckshell, a Korai Electric és sokan mások. 

2010-ben az első Waldorfeszt 100 lelkes fesztiválozóval indult egy iskola tantermeiben és egy művház színpadán baráti zenekarokkal és fesztiválozó barátokkal. Tizenhárom évvel később már egy kulturális és könnyűzenei fesztivállá nőtte ki magát, ahol a baráti zenekarok megmaradtak, de kiegészültek olyan fellépőkkel, mint az Ivan & the Parazol, az Aurevoir., Deva, az Analog Balaton, a Parno Graszt, a Lázár tesók, a Duckshell vagy a Korai Electric. A fesztiválozó barátok létszáma pedig felduzzadt, egy olyan közösséget létrehozva, akik felszabadultan adják át magukat a „Waldorfeszt-életérzésnek”.

facebook_fooldal_fellepos.jpg

De miben lesz más a tizedik?

Semmiben. Jó koncertek rengeteg más érdekes programmal kiegészülve: lesz színház, kézműves foglalkozások (például nemezelés, agyagozás, batikolás, szitanyomás, kovácsolás) workshopok (például énekkör, bothmer-gimnasztika, digeridoo-készítés és -oktatás), kerekasztal-beszélgetések és előadások (például a bőr és a test mint jelzőrendszer, függőségek, női erők, segítségnyújtás), civil szervezetek, gyereksarok gyerekeknek és szülőknek. Mindez egy csodálatos közösségben, egy csodálatos helyszínen. 

Mindenben, hiszen új helyszínen, a varázslatos Törökmezőn kerül megrendezésre, Kismarostól 10 percre!

Gyertek el, és töltsünk három csodálatos nappalt és éjjelt együtt a tizedik Waldorfeszten!

Jegyek, bérletek, kempingjegyek: www.tixa.hu/waldorfeszt2023 

Részletes programok és minden fontos tudnivaló: www.waldorfeszt.hu 

Waldorfeszt a Facebookon.

Ilyen volt a 2022-es Waldorfeszt:


https://recorder.blog.hu/2023/06/19/indul_a_10_waldorfeszt
Indul a 10. Waldorfeszt!
süti beállítások módosítása