A Jordán majd tisztára mos – Klippremier! Jack Holler: JRDN

2023.05.06. 10:19, srecorder

jack-holler-jordan.jpg

Első nagylemezén dolgozik a Jack Holler, akik a zenéjükben nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápolnak. Az albumot a Useless többszörösen díjazott, egysnittes klipje vezette fel, és a folytatás is különleges: a JRDN videóját kizárólag stock felvételekből vágták össze. Premier!

A nagylemezünk második trekkje a JRDN (Jordan), egy újabb mélyérzésű, “heartbroken” dal, nem mellesleg ez az egyik kedvenc saját dalunk a magával ragadó atmoszférának köszönhetően. Annak érdekében, hogy visszaadjuk ezt a meghittséget, ami a JRDN-ből árad, a dalt egyben vettük fel, és Restás Gergő barátunk (Oposszum Próbatermek és Hangstúdió) gondos kezei alatt érte el végleges formáját” – mesélte a frontember, Szuhánszki Ruben.

„A képi világ annak az izgalmas kísérletnek az eredménye, hogy megnéztük, mit tudunk kihozni kizárólag stock felvételek felhasználásából. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 150 teljesen különálló snittből vágtunk össze egy egészen egyedi visualizert, arra törekedve, hogy az kiadjon egy kerek történetet. Úgy érezzük, hogy ez sikerült, és a kép így egy újabb jelentésréteggel ruházta fel a JRDN-t, miközben illeszkedik annak atmoszférájához.”

A Jack Holler első nagylemeze várhatóan még idén megjelenik. A lemez első dala, a Useless a Budapest Movie Awards, illetve a prágai klipszemle keretén belül is díjat nyert. A JRDN május 9-től lesz elérhető a nagyobb zenei megosztókon.

JACK HOLLER A MAGYARRADARUNKON

 

Jack Holler a Facebookon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/05/06/klippremier_jack_holler_jrdn
A Jordán majd tisztára mos – Klippremier! Jack Holler: JRDN
süti beállítások módosítása