„Mi kerül egy pólón 10 ezerbe?!” – Klippremier! triola gang: Háda

2023.05.05. 07:00, srecorder

hada_pressphoto.jpg

Turis ruhákkal flexel és a női divatról ventillál új klipjében a triola gang, a Flanger Kidsből ismerős Gyarmati Fanny és a Sofiyeah néven zenélő, de a Partizán műsorvezetőjeként is ismerős Balogh Zsófi poén/trash trapes duója. Premier!

A szintén a Recorderen debütált Kislány után itt a triola gang második single-je, a Háda. A duó ezúttal a márkás cuccokkal flekszelés hagyományát ápolja tovább, de ők az inflációt és a női divat hiányosságait is szem előtt tartják („varrjatok kibaszott zsebeket!”). Mivel HUF-ban nincs miből high-end ruhákat vásárolni, ezért maradnak a csóróbb brandek meg a turi. A középrészben van egy elmélyültebb rant arról is, hogy „mi kerül egy pólón tízezerbe?!”.

„A Háda volt az első szám, ahol teljesen szabadjára engedtem a szövegírást. Annyira húzós lett a zenei alap, amit Fanny összerakott, hogy folyt ki belőlem a hülyeség. A rapben a pózerkedés nyilván kötelező elem, a női divatról meg mindig szeretek ventillálni – a két téma elég szépen összeért. Amúgy meg mindig is turkáló-fan voltam, a Háda terápiás hely számomra” – árulta el Zsófi.

A FLANGER KIDS KEDVENC 2021-ES ZENÉI

„Rekordgyorsasággal született ez az alap. Kint ültünk a Szent István Parkban, ahol Zsófi a szöveget írta, én meg egy padon véglegesítettem a korábbi ötleteket. Akkor még nem tudtuk, hogy ezek a számok ki lesznek adva, csak egy bangert akartunk magunknak, amit a kocsiban tudunk üvöltetni” – fűzte hozzá Fanny,

A trackkel együtt megjelent klipben Zsófi a téli leárazásokon lőtt színes cuccokban rappel, miközben Fanny pénzpisztollyal és ordibátorral támad. A videót Pap Attila (Athos Design and Film) készítette, aki a Kislány megjelenése után kereste fel a duót, így gyorsan le is zsíroztak egy forgatást – valószínűleg nem az utolsót. A Move Gently Recordsnál jelent meg ez a triola gang single is, mától elérhető a streaming platformokon.

Nemrég jött ki Fanny másik zenekara, a Flanger Kids első nagylemeze is, az A-side, amiről itt írtunk részletesebben.

 

triola gang a Facebookon. Instagramon. TikTokon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/05/05/_mi_kerul_egy_polon_10_ezerbe_klippremier_triola_gang_hada
„Mi kerül egy pólón 10 ezerbe?!” – Klippremier! triola gang: Háda
süti beállítások módosítása