„Bennem jók meg a rossz arcok” – Klippremier! Szlimmy: Nem rólam szól

2023.03.24. 16:56, srecorder

szlimmy_1.jpg

Az Égjárókból és a Grosskidz trapcsapatából ismerős Szlimmy, azaz Pusztai Balázs 2019 óta zenél, első albuma, a Lokival összerakott Dűnék kifejezetten sikeres lett, félmillió streamnél jár. Legutóbb a függőségével és álmatlanságával számot vető Drágát mutatta be készülő új lemezéről, amit most a Nem rólam szól klipje követ.

Szlimmy szerepelt Hundred Sins nagylemezén (Opera), az új, dühösebb Lil Frakk-album kulcsdalában, és saját zenéivel is egyre népszerűbb. Áprilisban megjelenő új lemezét szintén Lokival rakta össze, amiről a Drága után múlt héten már a Nem rólam szól is megjelent - utóbbi kapott most természetbe kivonulós klipet. „Arról írtam, hogy amikor az emberek bántanak minket vagy szimplán nem törődnek velünk, nem gyakorlunk hatást rájuk, ez nem a mi hibánk, ez a másik emberben lejátszódó jelenség, és felesleges magunkra venni” – mondja Szlimmy.

A klipet a filmes háttérrel rendelkező Virág Zsombor rendező és Tóth Zoltán operatőr készítette. „A koncepció szerint Balázs kivonul a természetbe, hogy addig ne róla szóljanak a civilizált élet mindennapjai, ahol csakis mások relációjában tudjuk meghatározni magunkat” – mondta Zsombor. „Továbbá egy álomként is értelmezhető a vizuál, a ragaszkodás tárgyától való eltávolodás („egy helyben állsz, ahogy távolodom”), folyamatos úton levés az önismeret gyakorlásának céljából („bennem jók meg a rossz arcok”), majd az út végén letáborozás, ami az újrakezdés lehetőségével kecsegtet.”

„DRÁGA CIGIM, HOZD EL A MERENGŐT” – SZLIMMY A MAGYARRADARUNKON

 

Szlimmy a Facebookon. Instagramon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2023/03/24/klippremier_szlimmy_nem_rolam_szol
„Bennem jók meg a rossz arcok” – Klippremier! Szlimmy: Nem rólam szól
süti beállítások módosítása