Megvannak a nyári Harley-Davidson Fesztivál fellépői

2023.02.26. 08:58, srecorder

glenn-hughes.jpg

Június 22. és 25. között tartják az idén a 120. születésnapját ünneplő Harley-Davidson fesztiválját, amin a Wolfmother, az Airbourne, és Glenn Hughes is fellép, aki a Deep Purple-műsorát hozza el a Puskás Aréna parkjába.

Budapesten rendezik meg a 120 éves Harley-Davidson európai fesztiválját, amin 4 nap alatt több mint 50 zenekar lép fel. A húzónév Glenn Hughes, aki múlt nyáron a Dead Daisies hard rock szupergrouppal játszott a Sportarénában (a Judas Priest előzenekaraként), most viszont szólóban jön. Hughes 1973 és 1976 között volt a Deep Purple basszusgitáros-énekese, és a Burn, a Strombringer és a Come Taste The Band slágereit játssza majd ezen a fellépésén. Érkezik az AC/DC több mint méltó utódjának bizonyult, szintén ausztrál, szintén testvérpáros vezette Airbourne, és a mocsaras ősblues és a kortárs csajpop között izgalmasan ingázó Larkin Poe, vagyis a nashville-i Lovell nővérek zenekara, akik Edgar Allan Poe unokatestvéréig tudják visszavezetni a családfájukat. De fellép a vintage rock egyik legalapvetőbb zenekara, az elmúlt években feltámadt Wolfmother is, az élőben mindig lehengerlő Danko Jones, a nyers, americanás rock & rollt játszó dob-gitár duó, a német The Picturebooks, és a Strange Kind of Women, ami – ahogy a nevéből sejteni lehet – egy női Deep Purple tribute banda, állítólag a világon az egyetlen.

INTERJÚNK GLENN HUGHESSZAL: „EGY OLYAN FICKÓT LÁTSZ, AKINEK NEM KELLENE ÉLETBEN LENNIE”

Hazai részről egyelőre az Anna & The Barbies, a Pokolgép és az Edda koncertjeit jelentették be, de további fellépők is várhatók még. A fesztiválon nem csak zenei programok lesznek, hanem motoros és kaszkadőrbemutatók, nemzetközi FMX show-k, és persze Harley-Davidson parádé, amelynek keretében több ezer motoros gurul végig Budapest történelmi nevezetességei között. Kedvezményes jegyek április 30-ig kaphatók (a 4 napra 25 500 Ft-ért). Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2023/02/26/megvannak_a_nyari_harley-davidson_fesztival_fellepoi
Megvannak a nyári Harley-Davidson Fesztivál fellépői
süti beállítások módosítása