Júliusban Budapesten koncertezik a Guns N’ Roses

2023.02.21. 15:36, srecorder

duff-mckagan-axl-rose.jpg

Hozzánk is elér a Guns N' Roses 2023-as világkörüli turnéja. Július 19-én a Puskás Arénában lép fel a zenekar, akik 17 év után térnek vissza Budapestre, és ez lesz a 3. magyarországi koncertjük a 2006-os, sportarénás, és a '92-es, népstadionos buli után.

A Guns ezúttal az Axl Rose (ének, zongora), Slash (gitár), Duff McKagan (basszusgitár), Dizzy Reed (billentyűs hangszerek), Richard Fortus (ritmusgitár), Frank Ferrer (dobok), és Melissa Reese (billentyűs hangszerek) felállásban jön Budapestre, a koncert tehát azért is különleges lesz, mert 31 év után újra együtt láthatjuk színpadon az Axl-Slash-Duff triót. A Guns először a karrierje csúcsán, a Use Your Illusion turnéjával jutott el Magyarországra, a Népstadionban ráadásul a Faith No More és a Soundgarden volt az előzenekaruk. 2006-ban pedig az Axl Rose vezette, Slash, Duff (és persze Izzy) nélküli Guns játszott a Sportarénában, amely az énekes legendás, három órás késésével kezdődött, és igencsak megosztó este lett.

Belépőkhöz elsőként a hivatalos rajongói klub, a Nightrain tagjai juthatnak február 22-én 10 órától. Jegyelővételi lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető lesz február 23-án 10 órai kezdettel. A teljeskörű jegyértékesítés február 24-én, pénteken 10 órakor indul, a budapesti koncertre a www.livenation.hu oldalon keresztül. JegyvásárlásFacebook-esemény.

TÍZ ÉVE DIZZY REEDDEL INTERJÚZTUNK.

guns-plakat.jpg

A VIHAR ELŐTTI VIHAR – A USE YOUR ILLUSIONRÓL 30. SZÜLETÉSNAPJÁN ÍRTUNK.

https://recorder.blog.hu/2023/02/21/juliusban_budapesten_koncertezik_a_guns_n_roses
Júliusban Budapesten koncertezik a Guns N’ Roses
süti beállítások módosítása