A fiatalok támogatása és a klubélet jövője – Pénteken panelbeszélgetés az Easy-ben és buli az Aetherben

2023.02.17. 15:42, srecorder

clubbing-heritage2.jpg

A szcéna meghatározó karakterei, dj-producerek és nemzetközi vendégek beszélnek meg fontos zeneipari kérdéseket, utána pedig buli hajnalig Newa és Sunil Sharpe vezényletével. Mindez február 17-én, azaz ma, péntek délután az Easy Art Space-ben, aztán este az Aetherben.

A Jägermeister támogatásával, a #SaveTheNight projekt részeként megvalósuló esemény egy kerekasztal-beszélgetéssel kezdődik 18 órakor az Easy Art Space-ben. Az első beszélgetésen (Hogyan támogathatják a tapasztalt művészek az újonnan érkezőket az iparágban?) a mentorálás és az együttműködés fontosságát vitatják meg a résztvevők a klubszíntér fellendítése érdekében, a másodikon pedig a kormányzati szabályozások klubszektorra gyakorolt hatását járják körbe.

A beszélgetéseken ott lesz a grúz dj-producer, Ana Kublashvili (Newa), az észt dj-kurátor, Micaela Saraceno, a dublini dj-producer, Sunil Sharpe, a szintén észt Elena Natale, hazai részről pedig Halász Péter (Sepia Studio), Varga Ákos (Aether, kurátor/DJ), Balogh Ádám (az Aether és az Easy Art Space főnöke), valamint Berg Dániel a II. kerületi önkormányzat képviseletében. Utána tánc kifulladásig.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2023/02/17/a_fiatalok_tamogatasa_es_a_klubelet_jovoje_penteken_panelbeszelgetes_es_buli_az_aetherben
A fiatalok támogatása és a klubélet jövője – Pénteken panelbeszélgetés az Easy-ben és buli az Aetherben
süti beállítások módosítása