Csütörtökön Shed az Aether Clubban

2022.12.27. 14:00, Recorder.hu

aether_shed_650.jpg

(X) A 2022-es évet e hét szerdától szombatig négy kiadós estével, többek közt 29-én a Berlinből érkező Shed szettjével zárja a budapesti belváros szívében, a Gozsdu udvarban található Aether Club.

A régi Kolor pincéjében kialakított, egyedi fénytechnikával és Funktion One hangrendszerrel felszerelt, idén 7. születésnapját ünneplő klub az elmúlt évek során sokféle zenei koncepció bemutatására vállalkozott. A mostanában péntekenként a technóra, szombatonként pedig a house-ra fókuszáló helyszín rezidensei Sobek, Captain Knuckles, az Ozora fesztiválokról ismert Katamii és Atomik, valamint az Aether Club programfelelőse, Mankind is.

Az Aethernek az elmúlt évben sikerült olyan fellépőket elhoznia az elektronikus zene hazai kedvelői számára, akiket korábban ilyen kis méretű, intim klubkörnyezetben Magyarországon még nem lehetett hallani. Megmutatta magát többek között a Berghain egyik alaprezidense, Norman Nodge, a Los Angeles-i éjszakák alapköve, Truncate és a francia house színtér fontos kiadója, az Automatic Writing menedzsere, Guillermo Jamas is.

aether_650.jpg

Csütörtökön, december 29-én a berlini klubélet egyik megalapozója érkezik az Aether Clubba: a több tucat alteregóval rendelkező, a Berghaintól a fabricig a legfontosabb helyeken rendszeresen megforduló Shed (René Pawlowitz) az elmúlt években például a Moderat warmupjaként is hallható volt. A Resident Advisor év albuma címét már első lemezével elnyerő producer újabb felvételeivel és fellépéseivel egyre magasabbra teszi a lécet, nem kérdés, hogy az Isu, ATOMIK és Switch Nollie által felvezetett exkluzív budapesti szett élőben is kihagyhatatlan élmény lesz a Király utcában.

Jegyek és további információk.

Facebook-esemény.

Shed a Boiler Roomban:

https://recorder.blog.hu/2022/12/27/csutortokon_shed_az_aether_clubban
Csütörtökön Shed az Aether Clubban
süti beállítások módosítása