„Ez egy zenei Kinder tojás" – Előszilveszteri bulit tart a Random Trip a Várkert Bazárban

2022.11.30. 12:30, srecorder

random-trip-eloszilveszter.jpg

Dés László és Lil Frakk? Harcsa Veronika és Analog Balaton? Solére és Zentai Márk? Különlegesen izgalmas évet zárt idén Magyarország legmenőbb alkalmi zenekara, a Random Trip, akik december 30-án az év leginspirálóbb felállásait hozzák újra össze a Várkert Bazár előszilveszteri buliján.

A Random Trip 2009 óta meghatározó pontja a budapesti éjszakai életnek. A Delov Jávor és DJ Q-Cee által elindított improvizációs klubest az évek során a vártnál sokkal nagyobbra nőtte ki magát: játszottak már a Müpában, tavaly Artisjus-díjat nyertek, a tízéves jubileumukat pedig a Budapest Parkban ünnepelték többek közt a Jamiroquai dobosával és a Basement Jaxx énekeseivel. A mindig változó felállásban megrendezett Random Trip-koncertek megmutatták, micsoda bulik születhetnek a rögtönzésből, és olyan zenészeket hoztak össze, mint Palya Bea és Saiid, vagy Vitáris Iván és Kiss Tibi, akiknek a találkozásából mindig valami különleges született.

Az idei évben igazi vérfrissítésen esett át a Random Trip, hiszen olyan fiatal előadóknak sikerült beilleszkedniük a koncertsorozatba, mint a hazai trap örökmozgója, Lil Frakk, a napokban első nagylemezével jelentkező Solére, vagy az estéről estére tömegeket buliztató Analog Balaton. Az előszilveszteri bulin az új arcok olyan Trip-veteránokkal léphetnek egy színpadra, mint Dés László vagy Harcsa Veronika – de fellépnek a Várkert Bazárban a Vibe Changers improvizációs sorozaton felfedezett tehetségek is, így Vidákovich Izsák (fuvola), Szász Ági (ének) és MC Khanstent (rap).

„A Random Trip egy zenei Kinder tojás: nem egy konkrét ajándékra vagy ráállva, hanem a meglepetés ereje fog meg, annak vagy a rabja. Tudod, hogy a végén egy jópofa kis játék fog kijönni, de sose tudod előre pontosan, hogy micsoda” – jellemezte találóan Jávor egy interjúban a Random Tripet, akiknek a koncertjén most is jó flow-élményekre, megismételhetetlen improvizációkra, és nagy bulizásra számíthatunk.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/11/30/_ez_egy_zenei_kinder_tojas_eloszilveszteri_bulit_tart_a_random_trip_a_varkert_bazarban
„Ez egy zenei Kinder tojás" – Előszilveszteri bulit tart a Random Trip a Várkert Bazárban
süti beállítások módosítása