Itt vannak a 2023-as ZamJam első fellépői!

2022.11.28. 20:35, srecorder

zamjam2022.jpg

Jövőre Al McKay hozza el az Earth, Wind & Fire show-ját Zamárdiba, aki a hetvenes években volt a soul-, funk- és r&b-zenekar gitárosa. Mellette többek közt Presser Gábor, Bródy János, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Demjén Ferenc is fellép a II. ZamJam Fesztiválon 2023. július 27. és 29. között.

Július 27-én a Budapest Bár nyitja a ZamJamet, majd ugyanezen a színpadon Bródy János fellépését a Csík Zenekar, Karácsony János és Presser Gábor közös koncertje követi. Másnap a Hungária együttes alapítója, Fenyő Miklós játssza el a nevéhez köthető legnagyobb rock and roll slágereket, majd az eredetileg szintén a Hungáriával híressé vált Szikora Róbert lép fel az R-Go-val, a házigazda pedig a korszak neves műsorvezető-dj-je, B. Tóth László lesz.

A záró napon jön a Jazz+Az énekesnőjeként befutott, de régóta a saját kvartettje élén zenélő Váczi Eszter a zenekarával, majd Demjén Ferenc ad koncertet. A nap zárásaként pedig az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay lép fel. Jövőre a koncertek után már hajnal 3-ig tart nyitva a ZamJam, ahol 27-én a Jazzkovács és 28-án a GetFunky dj-zik. A kedvezményes jegyelővétel november 29-én 17 órától elérhető a www.zamjam.hu oldalon, azonban azok, akik feliratkoztak a ZamJam hírlevél listájára, már ma megszerezhetik jegyüket kedvezményes áron. 

zamjam2023plakat.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/11/28/itt_vannak_a_2023-as_zamjam_elso_fellepoi
Itt vannak a 2023-as ZamJam első fellépői!
süti beállítások módosítása