Itt vannak az első nevek a jövő évi Campus Fesztiválról!

2022.11.16. 17:08, srecorder

zaz.jpg

Jövőre már 15 éves lesz a debreceni fesztivál, amely első körben két nemzetközi és harminc hazai fellépőt jelentett be a 2023-as programjából.

A Campus nagyszínpadán jövő nyáron fellép korosztályának a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz, valamint a francia sanzon, a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia díva, ZAZ. Schulz július 20-án, míg ZAZ július 22-én érkezik Debrecenbe, hazánk legkomfortosabb nyári fesztiváljára.

Süli András, a fesztivál programigazgatója azt ígéri, hogy a „Campus 2023-ban is a legváltozatosabb és legbevállalósabb zenei kínálatú fesztivál lesz: külön önálló színpadot kap a hiphop, valamint egyedülálló módon a rock- és metálzene; továbbá számos zenei csemegének és izgalmas műfajokban utazó fiatal tehetségeknek is helyet biztosítunk majd. A más művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, a 15. fesztivál kapcsán ráadásul néhány olyan különlegességgel is készülünk, amelyeket most még biztosan nem árulhatunk el.” A 2023. július 19-én kezdődő rendezvény négy este, nagyerdei környezetben, az ország legárnyékosabb fesztiválhelyszínén várja majd a látogatókat.

A hazai fellépők között már biztosan ott lesz a 30Y, az Analog Balaton, az AWS, a Belga, Beton.Hofi, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, Dzsúdló, az Elefánt, az Esti Kornél, a godfater., Krúbi, valamint side-projectje, a Mirror Glimpse is, Pogány Induló, a Tankcsapda, a VHK, és még sokan mások. A 2023-as Campus Fesztiválra 2022. december 31-ig vásárolhatóak meg a kedvező árú early bird bérletek, továbbá hamarosan elérhető lesz a karácsonyra is kiváló exkluzív kivitelű ajándékjegy. További infók és jegyvásárlás a fesztivál honlapján.

https://recorder.blog.hu/2022/11/16/itt_vannak_az_elso_nevek_a_jovo_evi_campus_fesztivalrol
Itt vannak az első nevek a jövő évi Campus Fesztiválról!
süti beállítások módosítása