Októberben jön az új Arctic Monkeys, egy dalt már játszottak is róla élőben

2022.08.24. 15:29, srecorder

arcticmonkeys.jpg

A Szigeten még visszarázódós koncertet adott, és inkább az eddigi lemezeit tekintette át, tegnap Zürichben viszont már új dalt is játszott az Arctic Monkeys, akik ma azt is bejelentették, hogy október 21-én, The Car címmel jelenik meg a következő lemezük.

Jó ideje lehet tudni, hogy az Arctic Monkeys elkészült a hetedik lemezével, amit eredetileg nyárra vártunk, de átcsúszott őszre. Producere a jól bevált munkatárs, James Ford volt, a sajtóanyag pedig azt ígéri, hogy a zenekar új zenei tájakon kalandozik, Alex Turner pedig egyik legjobb és leggazdagabb énekteljesítményét nyújtja rajta. Matt Helders dobos korábban azt mondta, ne várjunk nagy riffeket az új lemezre, mert nem az AM, hanem sokkal inkább a „posztkokainos hotel lounge” lemezük, az igencsak vegyesen fogadott Tranquility Base Hotel & Casino folytatását készítették el, hozzátéve persze azt is, hogy mint minden albumuk, ez is más lesz, mint az előzőek. Tegnap este el is játszottak egy számot róla a svájciaknak, az I Ain’t Quite Where I Think I Am pedig tényleg inkább a 2018-as album vonalát viszi tovább, de azért ebből még nem vonnánk le messzemenő következtetéseket az egész lemezre vonatkozóan.

The Car vinylen, CD-n és kazettán is megjelenik, előrendelni ide kattintva lehet. A borítófotót Matt Helders lőtte, ez lentebb látható, a számlistával együtt.

There’d Better Be A Mirrorball
I Ain’t Quite Where I Think I Am
Sculptures Of Anything Goes
Jet Skis On The Moat
Body Paint
The Car
Big Ideas
Hello You
Mr Schwartz
Perfect Sense

DOMINÓK – AZ ARCTIC MONKEYS ÉLETMŰVE.

am_lo-res-packshot.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/08/24/oktoberben_jon_az_uj_arctic_monkeys_egy_dalt_mar_jatszottak_is_rola_eloben
Októberben jön az új Arctic Monkeys, egy dalt már játszottak is róla élőben
süti beállítások módosítása