Június 11-én Django Django, Elderbrook, Priya Ragu és Hundred Sins a Telekom Electronic Beats új budapesti buliján

2022.05.12. 11:11, Recorder.hu

teb_festival_2022_650_1.jpg

Már éppen itt volt az ideje: újra jó zenét importál a Telekom Electronic Beats a magyar fővárosba. Június 11-én egy jókora ingyenes buli keretében élőben lép fel a skót-északír-angol indie-istenség Django Django (akik már egy jó évtizede nem tudnak hibázni és akiket éppen ezért már egy jó évtizede szeretünk), a londoni dalszerző-producer Elderbrook (aki a Clean Bandit- és Rudimental-szintű milliós hallgatottságú remixek és kollabok mellett hiteles előadó tudott maradni), a trendbe vágó, izgalmas elektropop-folk hibridzenét játszó svájci-tamil lány, Priya Ragu (akitől nemcsak a BBC Sound 2022, de mi is sokat várunk), hazai oldalról pedig Hundred Sins (akivel nemrég jót beszélgettünk a Recorder Nagy Évem podcastjában és akinek új lemezét is nagyra értékeltük).

A tanévzáró-nyárindító esemény helyszíne a kőbányai Főzdepark, a belépés ingyenes. Ennyi a gyorshír, jövünk majd további részletekkel is.

A június 11-ei event a Facebookon.

A legjobb Django Django ever: 

Az új Harry Styles-klipet inspráló Elderbrook-videó:

 Priya Ragu szerint így is lehet bánni az ázsiai hagyományokkal: 

A Hundred Sins, ami nem akar kimenni a fejedből:

https://recorder.blog.hu/2022/05/12/junius_11-en_django_django_elderbrook_priya_ragu_es_hundred_sins_a_telekom_electronic
Június 11-én Django Django, Elderbrook, Priya Ragu és Hundred Sins a Telekom Electronic Beats új budapesti buliján
süti beállítások módosítása