HAIL.DEMO #08 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2022.04.27. 17:00, Recorder.hu

hail_4.jpg
A HAIL minirovatot indított a Recorder hasábjain, hogy bemutassa a hazai független kiadókat és kurrens anyagaikat. Ugorjatok bele a friss, független megjelenésekbe!

muzsikesvolkova_soha_jobbkor.jpgMuzsik és Volkova: Soha jobbkor
(GrapefruitMoon Records, 2022)

A Muzsik és Volkova dalszerző testvérpár több mint 10 éve zenél együtt. Az általuk szociofolknak/greengrassnek nevezett műfajban alkotó duó március 24-én jelentette meg – zenekarral rögzített – 10 dalos nagylemezét Soha jobbkor címmel. Az akusztikus hangzású, izgalmas anyag megannyi emberi történetet mesél el a valóság és fikció mezején.




crescendo_rgb_v.jpgOláh Krisztián Quartet: Crescendo
(MZK Publishing, 2022)

Oláh Krisztián második szerzői albuma Crescendo címmel jelent meg, amit a Zene Házában lehetett először hallani, ahol a teltházas produkció hatalmas sikert aratott. "Rengeteg inger vesz körül és ezekből egyre több válik insprirációvá, és ebben a folyamatosan erősödő környezetben próbálom megtalálni azt az utat, amit követhetek – erről szól a lemez" (Oláh Krisztián).



doktorhokashi_contrast_cover_front_lit.jpgDoktorhokashi: Contrast Remixes EP
(Mana Mana, 2022)

Doktorhokashi (aka DJ Pipedome) két EP-jéből (Contrast és Contrast Remixes) elkészült a vinyl verzió. Az A-oldalon négy eredeti dal, a B-oldalon négy remix és egy Erik Sumo-val közös szám hallható. Leginkább downtempo / electronica a fő irány, de a remixek között electro hiphop és deephouse is hallható.





enter_random_grooves_artwork.jpgKlpflrtpr: Enter Random Grooves
(EXILES, 2022)

Klöpfler-Topor Tibor az Acideal duó fele, a HESSZ partisorozat alapítója, igazán sokoldalú alakja a budapesti szcénának. Új EP-je, az Enter Random Grooves a jungle, a hardcore techno és a pszichedelikus hangzások mezsgyéjén mozog.



Kövessétek a HAIL Facebook-oldalát és lessetek rá a Hail.hu-ra!
haillogok_1_2_1_3_1.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/04/27/hail_demo_08_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #08 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása