Jövőre a The Cure is jön Budapestre

2021.12.06. 12:12, srecorder

thecure2022.jpg

2022. október 26-án a Budapest Arénában koncertezik Robert Smith és zenekara, akiknek ez lesz az első turnéja 2016 óta (akkor is az Arénában játszottak, méghozzá ezt a műsort).

Két és fél órás show-ra, és az életmű csúcspontjai mellett a jövőre megjelenő 14. stúdiólemez bemutatására számíthatnak a rajongók jövő ősszel. A koncerten ott lesz Simon Gallup basszusgitáros is, aki az elmúlt időszakban újból összekülönbözött a frontemberrel, és egy ideig úgy tűnt, kilépett a zenekarból, ám a régi barátok végül kibékültek. Az előzenekar a skót The Twilight Sad lesz, akik a 2016-os körútra is elkísérték Robert Smithéket, két éve pedig a Fekete Zajon koncerteztek. A budapesti koncertre jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára elérhetők december 8-án, 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés december 9-én, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Először 1989. május 26-án Cure-láz lett úrrá Budapesten, ekkor lépett fel első alkalommal a városban (a Kisstadionban) a korszak itthon különösen emblematikus zenekara – erről itt írtunk. de beszámoltunk a 2016-os turnéról is, a legutóbbi fellépésük előtt pedig a zenekar történetét is áttekintettük.

headerfotó: Andy Vella

https://recorder.blog.hu/2021/12/06/jovore_a_the_cure_is_jon_budapestre
Jövőre a The Cure is jön Budapestre
süti beállítások módosítása