Holnap este pszichedelikus örvénylés lesz az Aurórában!

2021.12.03. 17:24, srecorder

satorinaut.jpg

Régóta követjük a Psychedelic Source Records kiadó és zenészkollektíva aktuális kiadványait (a novemberi Recorderben interjúztunk is velük). A label két zenekara, a Satorinaut és a Kispál és a Borz volt dobosát is felvonultató Come and See holnap este az Aurórában jammeli el magát az űrbe.

COVID-időkre jellemző kacifántossággal alakult a kiadó régóta tervezett estje: először a Contremarque mondta le a koncertjét – még tavaly – fertőzés miatt, amit a Satorinaut pótolt volna be egy másik helyszínen, de az ő bulijukat meg a kezdés előtt lefújták a fülrobbantó hangerő miatt. („A beállásnál gyülekeztek a felháborodott lakók az Óvóhely feletti társasházból, mi meg néztük, hogy már most mennyien vagyunk” – mesélték.)

Ambrus Bence (gitár), Kránitz Róbert (basszusgitár) és Megyeri Krisztián (dob) pszichedelikus-instrumentális power triója, a nemzetközi szinten is komoly követőtábort mozgató Satorinaut most a német Klinke-t helyettesíti, ám ettől még teljes értékű koncertet ad, előttük pedig a Budapesten élő és alkotó – egy orosz és két amerikai zenészt, köztük a Kispál két utolsó lemezét feldoboló Michael Zweckert a soraiban tudó – Come and See izzítja be a rakétákat.

Mikor: december 4. 19 óra

Hol: Auróra

A rendezvény Facebook-eseménye

https://recorder.blog.hu/2021/12/03/holnap_este_pszichedelikus_orvenyles_lesz_az_auroraban
Holnap este pszichedelikus örvénylés lesz az Aurórában!
süti beállítások módosítása