„Az utolsó napsugarakkal érkező fotonok” – Dalpremier! Balek MC feat. Ponza & Perrin: Szerpentin

2021.11.05. 09:53, srecorder

252247338_628131231521412_1399548909235473086_n.png

Kellemesen funkos őszi trekk Balek MC-től, a neosoulos, r&b-s, 80s popban utazó Perrin és a Firmából vagy Az idő uraiból ismert, de az Aranyélet rapbetéteibe is besegítő Ponza vendégeskedésével.

„Időszerű szám, kis funkos cucc. Az alapot WaTával csináltuk, akivel sok reklámzenét írtunk már együtt, és van egy house-os projektünk is, a Chaos Chips – mondja a Balek MC projekt/alteregó mögött álló, a Fixi 4 Mr. Mstrseként is ismert Fejes Sándor, aki producerként például a Slow Village Lesz nyár című számát jegyzi. „Mikor először hallottam a trekket, egyből a pesti rakpart jutott eszembe, az inspirálta a környezetet a kis animációnak” – teszi hozzá az animációt készítő, Siaga néven dj-ző és zenéket író Issiaga Camara.

A dalban közreműködik Ponza és a refrént éneklő Perrin is. „Ponza úgy jött a képbe, hogy 20 éve ismerjük egymást, abból 10 éve együtt nyomjuk a Fixi 4 nevű formációt, aminek jövőre jelenik meg az új lemeze. Perrin pedig egy újdonsült spanunk, aki annyira érzi a funkot, hogy elkerülhetetlen volt, hogy összefújjon minket a szél.”

Fejes december végén hozza ki a Jó nap lesz című Balek MC EP-t, amire két új dal fog még felkerülni a korábban már debütált Mavana szülinapom és a Galaktikus Rap, valamint a most premierező Szerpentin mellé, de kapunk még hozzá két bonusz trekket is.

Balek MC a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2021/11/05/_az_utolso_napsugarakkal_erkezo_fotonok_dalpremier_balek_mc_feat_ponza_perrin_szerpentin
„Az utolsó napsugarakkal érkező fotonok” – Dalpremier! Balek MC feat. Ponza & Perrin: Szerpentin
süti beállítások módosítása