HAIL.DEMO #04 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2021.10.04. 11:00, trecorder

hail4.jpg
A HAIL minirovata bemutatja a hazai független kiadókat és kurrens anyagaikat. Ugorjatok bele a friss független megjelenésekbe!

kinetic_1500x1500.jpgKinetic Erotic - Kinetic Erotic
(Prepost, 2021.07.18.)

“Imádjuk az egyszerű, zsigeri tánczenét – de unjuk, ha mindig ugyanolyan. Szeretjük, ha komplexek a számok – de egy buliban bulizni kell és nem gondolkodni. A Kinetic Erotic-kal a középutat keressük az igényes dallamok, a trükkös ritmusok, a szabadjára engedett végtagok és a fülledt éjszakák között. A jazzből indulunk a funkon, a be-bopon és az afrobeaten át egészen a mulatósig. Édes erotika és sós izzadság keveréke egy kis csípőssel.”

 

dynamica.jpgVA - Dynamica Soundprints
(Dynamica, 2021.09.10.)

Ez a válogatás egyrészt csak magyar producerek labelhez köthető munkáit gyűjti egy csokorba, másrészt az idei ILF seregszemle dátumához igazítva cd-formátumban is megjelent, kedvezve a fizikai formátumok kedvelőinek is. Tíz track 74 percben, olyan előadóktól, mint MiraculuM, Kay-D, Six (HU), Cj Peeton, Tomek, illetve az Eclectica. Csillogó progressive house, mélázó melodic techno és felszabadult elektronika.

 

embliss_shade_audio_polaris_ep.jpgShade Audio - Polaris
(Embliss, 2021.09.10.)

Ravasz Roland aka Shade Audio egy egyedi dallamvilágú, atmoszférikus, álmodozós, progressive darabbal, a Polaris-szal tért vissza az Embliss Records kötelékébe. A remixeket a szintén magyar, de jelenleg Írországban élő Cj Peeton valamint az izraeli SpringHill jegyzik. Cj Peeton meghagyta az eredeti darab fő dallamát, amit a saját, sötétebb tónusú, percussionökkel és acid groove-val megspékelt világába helyezett át, míg SpringHill feszesebbre vette a figurát, hipnotikus szintifutamokkal és morgó basszussal kiegészítve az original elemeit.

A HAIL hírei röviden:

Őszi workshopjainkra elsősorban a független kiadókat várjuk, de a belépés bárki számára ingyenes. A workshopok ezúttal a Szimpla Kertben lesznek, huppanjatok be a Facebookon is: keressétek a fb.com/HAIL.Budapest eventjei között! Október 4-én a zenei jogról, 11-én a kiadói brandingről, 18-án az online jelenlétről, november 8-án pedig a kommunikációról lesz szó.


Kövessétek a HAIL Facebook-oldalát és lessetek rá a Hail.hu-ra!
haillogok_1_2.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/10/04/hail_demo_04-_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #04 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása