HAIL.DEMO #03 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2021.09.10. 13:30, trecorder


hail3_2.jpg
A HAIL minirovatot indított a Recorder hasábjain, hogy bemutassák a hazai független kiadókat és kurrens anyagaikat. Ugorjatok bele a friss, nyárzáró független megjelenésekbe.

nnullz.jpgMagda Tiedemann - NLZ009
(NNULLZ, 2021.07.25.)

A NNULLZ 9. EP-je egy inkognitóban élő művésztől származik, aki régóta zenél, azonban ezidáig sehol nem jelentetett meg nyilvánosan zenét. Zenei világával tökéletesen eltalálta a kiadó arculatát, mintha kimondottan a NNULLZ számára készítette volna ezt a kislemezt. A kiadványt eddig többek között olyan nevek supportálták, mint Sleeparchive, Takaaki Itoh, Samuli Kemppi vagy Echoplex.



sarah_artwork.jpgiamyank Live Ensemble - Sarah
(NOW Books & Music, 2021.07.28.)

Az iamyank  Live Ensemble ösztönösen indult saját útjára, köszönhetően a Művészetek Völgye három évvel ezelőtti felkérésének. Az előadás koncertről koncertre változott és formálódott, most pedig eljött az ideje, hogy rögzítsék a felállás történetének első stúdiólemezét. Sarah megérkezett. Ez a nagyon bensőséges, vonósokra íródott  lemez egyszerre egy fejezet lezárása és nyitása.

ebr_025_va_the_first_anniversary_lp_pr.jpgEMBLISS RECORDS - VA - THE FIRST ANNIVERSARY
(Embliss, 2021.09.03.)

Egy kiadó életében az első év a legmeghatározóbb. Az Embliss Records VA - THE FIRST ANNIVERSARY címre keresztelt kiadványának debütálása pont egybeesik a label indulásának első évfordulójával. Az elsősorban magyar elektronikus zenei producerek alkotásaira koncentráló kiadó, átfogó képet kíván nyújtani a labelhez tartozó artistok művészetéből.


A HAIL hírei röviden:

Szeptember 11-én lesz az idei Independent Label Fair Budapest, ezúttal a Pontoon hajón, amire erős szakmai programmal is készülünk. Lesz szó pályázatokról, bevétel-optimalizálásról, terjesztésről, hazai kazetta- és lemezgyártásról, és a független kiadók jelentőségéről is. Gyertek el!


Kövessétek a HAIL Facebook-oldalát és lessetek rá a Hail.hu-ra!

haillogok_1_1_2.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/09/10/hail_demo_03_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #03 - A Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása