Ezen a héten Palya Bea és Ohnody koncertjeivel folytatódik az Akkordok élőben sorozata

2021.09.03. 12:45, Recorder.hu

akkordok_palyabea_650.jpg

(X) A legendás Csokonai Kulturális Központ mindig izgalmas programokat tartogat számodra. A mindent elsöprő nyári Akkordok élőben koncertsorozatunkat ősszel is folytatjuk. A Dörgő, Fekete Jenő, a Carson Coma, Bornai Tibor és Karinthy Vera után továbbra is találkozhatsz a magyar zenei élet kiválóságaival az őszi-téli szezonban is.

Szeptember 4-én szombaton 19 órától Ohnody akusztikus koncertjének részesei lehettek a Kozák téri Közösségi Házban. Az Artisjus Junior-díjas Hegyi Dóri Ohnody névre hallgató szólóprojektje egyedülálló, magával ragadó. Munkáiban az énekesnő különböző művészeti irányokat ötvöz valamilyen koncepcionális elképzelés mentén. Minimalista rajzai, mély és őszinte versei és érzelmes énekhangja olvadnak össze ebben az interdiszciplináris projektben.

akkordok_ohnody_650.jpg

Szeptember 5-én 18 órától Palya Bea a Csokonai Művelődési Házban lép színpadra a dudán, furulyán, szaxofonon játszó Szokolay Dongó Balázs társaságában. 2021 nyár végén az énekes-dalszerző koncertje az életörömöt és életigenlést köszönti.

Szeptember folyamán további koncerteknek is otthont adnak a XV. kerület kulturális közösségi terei, 10-én a Kalus - Szász Duó a Pestújhelyi Közösségi Házban, 24-én a Napkutya a Csokonai Kulturális Központban játszik.

cskk_napkutya_650.jpg

25-én pedig a Hét Hat Club lép színpadra a Kikötőben, hogy aztán a következő hónaptól újabb kiemelt eseményekkel folytatódjon az Akkordok élőben sorozat. 

Október 15-én a Kozák téri Közösségi Házban lesz a Jazztelen koncertje, ahol őszinte és erőteljes bluesrock-tombolásra lehet számítani.

cskk_jazztelen_650.jpg

Lovasi András szólóestjének az Újpalotai Közösségi Ház ad helyet. Legyetek ott október 16-án szombaton, kezdés 19 óra!

lovasi_650.jpg

Zárjuk november első hetét együtt Ferenczi Györggyel és a Rackákkal november 7-én 18 órától az Újpalotai Közösségi Házban!

ferenczi_650.jpg

Pribojszki Mátyás formációja a Jumping Matt & His Combo a blues, boggie-woggie, archaikus rock, soul páratlan királyai. Győzödj meg te is erről a Pestújhelyi Közösségi Házban! Várunk december 3-án 19 órakor.

jumpingmatt_650.jpg

Az alter metált játszó Tündérvese magyar nyelven egyesíti a latin-keleti őrületet a stoner-grunge mocskával, a második, Körbezárul című nagylemezüket 2021 őszén jelentetik meg. Légy részese december 11-én szombaton 19 órától a hihetlen zenéjüknek a Kozák téri Közösségi Házban!

tundervese_650.jpg

És ha mindez még nem lenne elég: az évad folyamán várható még a Várkonyi Csibészek különleges fellépése is, a Kikötőben.

A részletekért kattints a www.facebook.com/koncertekpalotan oldalra.

A koncerteket az NKA Hangfoglaló Program támogatja.

akkordokeloben_650.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/09/03/ezen_a_heten_palya_bea_es_ohnody_koncertjeivel_folytatodik_az_akkordok_eloben_sorozata
Ezen a héten Palya Bea és Ohnody koncertjeivel folytatódik az Akkordok élőben sorozata
süti beállítások módosítása