"Mintha csak én maradtam volna egyedül a Földön" - albumpremier! Milk & Money: Save Your World

2021.09.02. 18:00, Recorder.hu

milkandmoney_650.jpg

Milk & Money pályáját már első kiadott számait bemutató 2018-as cikkünk megjelenése óta nyomon követhetik a Recorder olvasói, legutóbbi, tavaly nyári albumának pedig egyenesen nálunk volt a premierje. Követve ezt a szép hagyományt, most a több mint tíz éve az Amorf Ördögök és a Péterfy Bori & Love Band dobosaként megismert, majd SuperStereo néven producerként is sikeres Laskai Viktor house-alapú klubprojektjének legújabb albuma, a Save Your World is itt debütál, méghozzá egy exkluzív mix és az arról készült, élőben felvett videó formájában. 

Mint annyi mostanában megjelenő zenének, ennek az albumnak a története is a pandémiás időszakra vezethető vissza. Laskai Viktor elmondása szerint a vezérgondolat az volt, hogy kiírja magából a Föld emberiség általi kizsákmányolása és romba döntése okozta, a bezártság idején felgyűlt feszültséget.

"Néhol dühösen, keményen, lásd az Intro-t, de volt, amikor az utolsótánc-feeling vezérelt, mint a Know Ya című dalban, de eljutottam a totális chillhez is, amit jól tükröz a mix záródala. Zeneileg a melodic techno-, valamint a tech house-vonal volt rám a legerősebb hatással, ezért azt mondanám, hogy nem lett egysíkú a lemez. Néhol még perkusszív dolgok is erőteljesen felütik a fejüket, például a Rithmo! című számban."

A videó felvétele eredetileg egy szabadtéri helyszínen készült volna, "hogy szemléltessem, milyen csodás is még a bolygónk, és felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy ezt jó lenne megvédeni, de sajnos a kiszemelt terepen nem jött össze a forgatás. Ekkor döntöttem úgy, hogy akkor viszont fordítsuk meg az egészet, és legyen egy totális armageddon utáni helyen, mintha csak én maradtam volna egyedül a Földön, és akkor elhúzom az utolsó nótát... Ebben volt segítségemre az ImagiCORE csapata, akik nagyon profin megvalósították ezt a víziót a Terem 22 stúdió elhagyatott padlásán."

A lemez digitális megjelenése szeptember 13-ára várható, akkor felkerül az összes zenei platformra, addig pedig itt a nyolcszámos dj mix 46 perces videója: 

Ez pedig SuperStereo Kollányi Zsuzsival felvett, sokkal derűsebb hangulatú friss dalának (Jó világ) sokkal-sokkal derűsebb hangulatú friss klipje:

Milk & Money a Facebookon.

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_85.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/09/02/_mintha_csak_en_maradtam_volna_egyedul_a_foldon_albumpremier_milk_money_save_your_world
"Mintha csak én maradtam volna egyedül a Földön" - albumpremier! Milk & Money: Save Your World
süti beállítások módosítása