HAIL.DEMO #02 - a Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2021.07.17. 13:00, Recorder.hu

dyn101_stfr014.jpg
A HAIL minirovatot indított a Recorder hasábjain, hogy bemutassák a hazai független kiadókat és kurrens anyagaikat. Ugorjatok bele a friss, nyári független megjelenésekbe a Recorder magazin friss, 86. lapszámában  megjelent cikkel!

dyn101_1.jpgszilardK - Return Man
(Dynamica, 2021.07.09.)

A Return Man EP-t megelőzően szilardK már megfordult a hazai progressive körökben elismert ITOM Records-nál és Embliss Records-nál is. Legutóbbi Embliss-es kislemezéről a Wilderness egészen elképesztő magasságokba jutott a Beatport Progressive chart-ján. A kétszámos anyagon a Return Man és a Soon Be Over szépen kiegészítik egymást, míg előbbi egy erősebb, klubosabb hangzást képvisel, addig utóbbi egy szállósabb hangképekkel teli univerzumba kalauzol bennünket.


stfr014.jpgMariner + Domingo - Me & Youtopia
(Stellar Fountain, 2021.07.25.)

Az amerikai Mariner + Domingo duó neve egyre jobban cseng organic körökben. A Stellar Fountain 10 éve a hazai progressive house kedvelők zászlóshajója, ám a tavalyi évben reagálva az aktuális trendekre nyitottak az organic és melodic house felé, így került képbe a két amerikai úriember. A Here I Am EP a kiadó tavalyi évének legsikeresebb kiadványaként zárt, így várható volt a folytatás egy hasonlóan erős kislemezzel, ami a Me & Youtopia címet kapta. A címadó tételben a kellemes, deepbe úszó dallammenetek egyik ámulatból a másikba ejtenek. A remixeket a bolgár Diass és az indiai Greg Tomaz jegyzik. A kislemezt záró It's So Good vokálos, tűpontos percussion-ökön felfuttatott house muzsika, amit az Anjunadeep hangzásvilágához lehetne hasonlítani.

A HAIL hírei röviden:

- Az IMPALA, az európai függetleneket tömörítő szervezet munkacsoportjában azon dolgozunk, hogy a lemezkiadás is fenntartható, kevésbé környezetterhelő ágazat legyen a közeli jövőben.
- Az IMPALA egyik 20-as toplistáján a legmeghatározóbb, ma is aktív kiadóvezetők szerepelnek, többek között egyik tagunk, Podlovics Péter, az XLNT Booking & Records vezetője is. Gratulálunk!
- Augusztus 25-27-én először tartunk Zsámbékon zenés tábort a gyerekeknek, melynek célja a tehetséggondozás és az, hogy közelebb kerüljenek a picik is a zenéhez.


Kövessétek a HAIL Facebook-oldalát és lessetek rá a Hail.hu-ra!
haillogok_1_1.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/07/17/hail_demo_02_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #02 - a Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása