HAIL.DEMO #01 - a Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja

2021.07.06. 11:38, trecorder

hail_nyito.jpg
Itt a HAIL új minirovata a hazai független kiadókról és friss anyagaikról. Tavaszi független lemezmegjelenések időrendben, a Recorder magazin 85. lapszámából.

 

01_rec_dynamica_1.jpg

Underground Ticket X Greyloop: Push The Button
(Dynamica, 2021.03.08.)

Az eredeti 2018-ban látott napvilágot és rövid idő alatt a kiadó legnépszerűbb kiadványává nőtte ki magát. A két friss átiratot az izraeli SpringHill és a manapság Dániában élő Pedro Sanmartin készítette. Garantált volt, hogy a megfelelő hangzások párosulnak az eredetiben felbukkanó zenei ötletekhez.

 

 

FOR.: VACUUM
02_rec_exiles.jpg
(EXILES, 2021.03.12.)

2018-ban jelent meg a FOR. bemutatkozó albuma az EXILES-nál, majd játszottak az Urban Spree-ben, zenét szereztek Pálfi György Az Úr hangja című sci-fijéhez, most pedig a duó (Gryllus Ábris és Farkas Miklós) visszatért az EXILES-hoz egy disztópikus, automatizált és nyomasztó jövőt festő techno-lemezzel. A VACUUM megérkezett 180 g-os, átlátszó vinylen is.

 

 

03_rec_now_b_m.jpgWoodstock Barbie: Soul Smoke
(NOW Books & Music, 2021.04.02.)

A vintage blues-rockot stonerrel és soullal ötvöző Woodstock Barbie decemberre ígért második kislemeze áprilisban látott napvilágot. Ezúttal egyszerűbb alapokkal, de komplexebb összhatással dolgoztak, meglepetés gospelkórussal és a Never Ending Blues-zal, amihez nemrég Super 8-ra forgattak klipet Szombath Mátéval. Nagyon dögös EP lett!

 


04_rec_am_pm_1.jpgPerrin: Zen Mode
(AM:PM, 2021. 04.20.)

Egy szobában készült, laza klippel együtt érkezett meg Perrin legújabb dala, a Zen Mode a júniusban, az AM:PM Music gondozásában megjelent első lemezéről. A hetvenes-nyolcvanas évekbeli soul, funk és r’n’b hazai feltörekvő képviselőjének új dalához Mazzag Izabella készített videót a Casio támogatásával.

 



logok_1.jpgNézd meg az indie színteret a tagjaik szemén keresztül bemutató 11 részes videósorozatot is a 
HAIL YouTube-csatornáján!
Hail.hu
Facebook.com/HAIL.Budapest

 

https://recorder.blog.hu/2021/07/06/hail_demo_01_a_magyar_fuggetlen_lemezkiadok_szovetsege_ajanlja
HAIL.DEMO #01 - a Magyar Független Lemezkiadók Szövetsége ajánlja
süti beállítások módosítása