Újra élőben a győri Öt Templom Fesztivál: május 13-17. között kiváló koncertek Győr-Újváros templomaiban

2021.05.08. 19:48, trecorder

sinco_30y_200428gyor_132.jpg
Győrben van egy utca, ahol egymás után áll öt különböző felekezetű templom. Itt rendezi meg immár tizenhatodik éve európai fesztiváldíjas fesztiválját a Karzat Színház. Ahogyan minden tavasszal, idén májusban is lesz Öt Templom Fesztivál: öt napon át élő koncertek, szakrális színházi előadások, vezetett helytörténeti séták, kiállítások alkotják a programot. 

5_templom_feszt_werk_04_29_33_1.jpgTavaly az elsők között voltak, akik a járványhelyzetre reagálva áttették májusi fesztiváljuk teljes programját az online térbe és ezzel közel 700.000 elérést produkáltak egy év alatt. Most, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi az ültetett, élő koncertek és színházi előadások közönség előtti megtartását, a győri Öt Templom Fesztivál szervezői úgy döntöttek, első fecskeként újra nyitják a fesztivál helyszínéül szolgáló templomok ajtaját és élő koncertekkel várják a közönséget.

5_templom_feszt_werk_04_27_44.jpgA fesztivál közönsége bárki lehet, aki a jelenlegi szabályoknak megfelelően oltási igazolvánnyal rendelkezik és a tixa.hu oldalon elővételben megváltotta jegyét. A tavalyi online fesztivál élő ismétlésében pedig nem kisebb nevek várják majd a közönséget a győri templomterekben mint a 30Y, a Mező Misivel kiegészülő Budapest Bár, Barabás Lőrinc, Lőrinszky Attila, Gryllus Dániel, Szirtes Edina Mókus, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák.


(X) A fesztiválról, a jegyekről és a belépés szabályairól további információt az ottemplom.hu oldalon és a fesztivál Facebook-oldalán találnak az érdeklődők.

ot_templom_fesztival.jpg

https://recorder.blog.hu/2021/05/08/ujra_eloben_a_gyori_ot_templom_fesztival_majus_13_17_kozott_kivalo_koncertek_gyor-ujvaros_templomaib
Újra élőben a győri Öt Templom Fesztivál: május 13-17. között kiváló koncertek Győr-Újváros templomaiban
süti beállítások módosítása