Elmarad a jövő évi budapesti Nick Cave koncert

2020.12.07. 12:33, Gaines

elmarad.jpg

A Nick Cave & The Bad Seeds lefújta a teljes 2021-es európai turnéját, beleértve a május 13-ra tervezett budapesti koncertet. A magyar szervezők is meglepetéssel értesültek a fejleményről.

A zenekar mai közleményében az áll, hogy a fennálló COVID-19 helyzet miatt nem tudják vállalni a 2021-es európai turnét. A turné a Ghosteen című lemezhez kapcsolódott volna, ennek keretén belül eredetileg 2020 júniusában léptek volna fel a Budapest Sportarénában, majd a koronavírus miatt ezt tették át 2021. május 13-ra. "A tervezett turné színvonala és bonyolultsága nem egyeztethető össze a folyamatos bizonytalansággal melyet a pandémia okoz, így a rengeteg munka ellenére, melyet minden érintett elvégzett, nem garantálható, hogy a koncertek megvalósulnak. A jegyek ára visszatérítésre kerül, további felvilágosítás a vásárlás helyén kapható. Alternatív megoldásokon dolgozunk 2021-re és 2022-re, remélhetőleg a jövő évben jobb hírekkel szolgálhatunk."

A CONCERTO Music az alábbi közleménnyel egészítette ki a hírt: "Meglepetéssel értesültünk róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid-19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is. Felkészülünk az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerünk, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeg arra a számlára kerül visszafordításra, amelyről a vásárlás történt, előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek nincs teendője. Az eladott jegyek nagy száma miatt szíves türelmüket kérjük, előre láthatólag január 31-ig végzünk a procedúrával. A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton tudják visszaváltani. Ha az adott iroda nem tart nyitva, jegyük másolatával kérjük, e-mailben jelezzék visszaváltási igényüket a ticketportal@ticketportal.hu címen, legkésőbb 2021. január 15-ig. Bízunk benne, hogy ez a lemondás túl óvatosnak bizonyul, és 2021. májusában már közösen élvezhetjük az élőzene varázsát, más koncerteken."

https://recorder.blog.hu/2020/12/07/elmarad_a_jovo_evi_budapesti_nick_cave_koncert
Elmarad a jövő évi budapesti Nick Cave koncert
süti beállítások módosítása