Dal- és klippremier! Solére: A Hold meg én

2020.10.15. 12:07, Gaines

solere_hold.jpg

Fél éve mutattuk be Solére, azaz Szigeti Zsófi elektro-spacepop szólóprojektje első klipdalát, a Köztünk liliomot, most megjelenő új szerzeménye saját lelki küzdelmeiről szól, a szöveget belső vívódásai ihlették. Premier!

Az énekesnő-dalszerzőt tavaly év végén diagnosztizálták borderline személyiségzavarral, új dalában bátran vállalja történetét, sőt, szeretné kiadni magából az érzelmeit, hogy ezzel másoknak is segíthessen. “Sok évvel ezelőtt történt velem valami, ami a személyiségzavaromat okozta, s azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt kidolgozzam magamból. Amellett, hogy számomra hatalmas mérföldkő az, hogy ez az első dalom, amit száz százalékban terápiás jelleggel engedtem ki magamból, szeretném, ha okot adhatna sokaknak arra, hogy beszélgessünk. Kivel mi történt, mondjuk ki, ne féljünk tőle, és segítsünk egymásnak ahelyett, hogy bélyegeket ragasztgatnánk. Nem tabu az abúzus, a fájdalom, a küzdelmek, ezek sajnos szinte mindannyiunk életének részei. Bízom benne, hogy erőt adhat ez a dal azoknak akik még mindig árnyékban bújtatják a történetüket” - osztotta meg Solére.

A Hold meg én klipjét Kocsis Bence rendezte, Kiss Péter operatőr és vágó valósította meg, a gyártásért pedig a Forward Production felelt. A videó főszereplői az SZFE diákjai, Rezes Dominika, Gombó Viola Lotti és Veszelovszki Janka.

lássuk is a feltárulkozó, belső kitöréseket kivetítő, külső reakciókat befelé fordító klipdalt, íme A Hold meg én:

Solére a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_166.jpg

https://recorder.blog.hu/2020/10/15/dal-_es_klippremier_solere_a_hold_meg_en
Dal- és klippremier! Solére: A Hold meg én
süti beállítások módosítása