Betörnél a német zenei piacra? Új ingyenes tréning segíthet hozzá!

2020.07.16. 09:11, Gaines

trening.png

A HOTS - Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda a német FACTORY 92-vel együttműködésben 2020 nyarán először hirdeti meg a HOTS Summer Schoolt, egy négyalkalmas ingyenes tréningsorozatot, melynek segítségével hazai szakemberek is egyszerűen megismerkedhetnek a német zenei piaccal. Mivel Németország a magyar exportorientáció egyik legkedveltebb célországa, ez kiváló lehetőség lehet megalapozni egy zenekar vagy előadó német nyitását.

A kooperáció előhívója az a számtalan beszélgetés, amelyeket a HOTS a pályázó zenekaraival, azok menedzsereivel és általában piaci szereplőkkel folytatott az elmúlt években, ugyanis minden ilyen beszélgetés megerősítette a német piac fontosságát. Az exportiroda emiatt az idei évben pilot-jelleggel éves stratégiai megállapodást kötött a FACTORY 92-vel, akik több mint 20 magyar zenekarból állítottak össze egy portfóliót, amit online, offline és rádiós felületen is rendre igyekeznek pozicionálni.

Mivel a német piacon már csak méretéből fakadóan is több meghatározó kiadványt eltoltak, így létrejött egy olyan rés, ahol most könnyebben lehet pozicionálni magyar zenekarokat, mint valaha - ehhez azonban biztosítani kell a HOTS szerint a kellő piaci ismereteket. Ezért hívták életre a HOTS Summer Schoolt, egy négyhetes online tréninget, aminek legfőbb célja és feladata a németországi zeneipar bemutatása minden olyan szegmens kapcsán, amit tudnia kell egy oda belépni készülő, vagy egy oda visszajáró menedzsernek, szerzőnek, előadónak.

A HOTS Summer Schoolba jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, a program Facebook eseménye pedig ITT érhető el.

A jelentkezőket szakmai felkészültségük, karrierútjuk és nemzetközi törekvéseik motivációja alapján rangsorolják az elbírálók, azzal a céllal, hogy a Summer School-on majd közülük az a 20 jelentkező vehessen részt, akiknek céljaihoz aktuálisan a legtöbbet tud hozzátenni a program.

Jelentkezési határidő: 2020. július 24-e péntek, éjfél.

A HOTS Summer School teljes programja az alábbiakban olvasható, a kiscsoportos Zoom tréningek nyelve angol.

07. 30. 11:00-13:00 A német piac bemutatása
08. 06. 11:00-13:00 A német rendezvényipar működése
08. 13. 11:00-13:00 Hangrögzítés és felvételkészítés Németországban
08. 19. 11:00-13:00 Zenei marketing és PR Németországban

https://recorder.blog.hu/2020/07/16/betornel_a_nemet_zenei_piacra_uj_ingyenes_trening_segithet_hozza
Betörnél a német zenei piacra? Új ingyenes tréning segíthet hozzá!
süti beállítások módosítása