Szexuális zaklatással vádolják Justin Biebert

2020.06.22. 15:58, Gaines

bieber_eroszak.jpg

Két nő is szexuális bántalmazással vádolja a Twitteren Justin Biebert. Egy magát Danielle-ként megnevező nő elbeszélése szerint Bieber 2014-ben, az SXSW fesztivál alatt zaklatta, míg egy Kadi nevű nő egy 2015-ös esetről számolt be. A kanadai popsztár egyelőre csak az első tweetre reagált, tagadja a vádakat.

Danielle időközben már törölt, június 20-ai anonim tweetje szerint a 2014. március 9-én a 20 éves Bieber az austini SXSW fesztivál egyik zenei eseményén, egy meglepetéskoncert után találkozott az akkor 21 éves nővel, elhívta a Four Seasons hotelbe a barátaival együtt, majd elvonultak egy külön szobába, ahol csókolózni kezdtek. Bieber ezután lenyomta az ágyra a nőt, és levetkőztette; Danielle kérte, hogy álljon le, de Bieber "lehúzta az alsóneműjét", és "erőszakkal közösült vele". A tweet mellett később Danielle Twitter-fiókját is törölték.

Bieber két nappal később nyilatkozott az ügyben, tagadva a vádakat, és hotelszámlákat, fotókat, emaileket tweetelt bizonyíték gyanánt arra, hogy a szóban forgó éjszakán nem a Four Seasonsben szállt meg, hanem március 9-én egy AirBnB-szálláson, március 10-én pedig a Westin hotelben, akkori barátnőjével, Selena Gomezzel. Állítása szerint március 10-én valóban a Four Seasons éttermében tartózkodott, de nem aludt ott, és 9-én a szálloda közelében sem járt. "A történetből semmi sem igaz" - írja. - "A pletykák olyanok, amilyenek, de a szexuális zaklatás kérdését nagyon komolyan veszem. Azonnal reagálni szerettem volna a vádra, de azon áldozatok iránti tiszteletből, akiknek számtalanszor meg kell birkózniuk a szexuális zaklatással, össze akartam gyűjteni a bizonyítékokat, mielőtt nyilatkozatot tennék." Az énekes jogi lépéseket is fontolgat az ügyben.

Június 21-én egy Kadi nevű nő is megvádolta Biebert. "Hiszek Danielle-nek, engem is szexuálisan bántalmazott Justin Bieber" - írta a Twitteren. Elmondása szerint 2015. május 5-én, kora reggel támadta meg a sztár a New York-i Langham hotelben, amely előtt nem sokkal korábban a nő azért várakozott, hátha fotózkodhat az énekessel; Bieber testőre felhívta a szállodaszobába, ahol az énekes csókolgatni és fogdosni kezdte, majd a beleegyezése nélkül nemi aktusra kényszerítette. Kadi elbeszélése szerint lelökte magáról az énekest, megrúgta, és elmenekült a helyszínről. Justin Bieber nem reagált Kadi vádjaira.

https://recorder.blog.hu/2020/06/22/szexualis_zaklatassal_vadoljak_justin_biebert
Szexuális zaklatással vádolják Justin Biebert
süti beállítások módosítása