Klippremier! Honeybeast: Ego

2020.06.08. 10:00, Gaines

honeybeast.png

Honeybeast két éve jelentette meg legutóbbi, Élet a Marson című albumát, most pedig megérkezett a folytatás. Az Ego címet viselő, hatodik stúdióalbumon a zenekar tovább feszegeti saját határait, a címadó dal a Recorderen hallható először - sőt, nézhető, hiszen klipet is kapott. Premier!

"Ami vagyok, olyat nem találsz" - hangzik el a dalban, ami a külsőségekkel, tulajdonságaink méricskélésével, mások elvárásaival szemben az egyéniség felvállalását hirdeti, azt, hogy nem számít, ki milyennek akar minket látni, az a fontos, hogy magunkat adjuk. Személyiségünk végső határa pedig az egónk. A dalhoz párosuló klipben a zenekar énekesnője, Tarján Zsófia, akivel nagyinterjút is közöltünk, virágos réten és villódzó fényekkel megvilágított tükörlabirintusban, vagy épp a szelfijéhez szűrőket válogatva húzza alá a dal mondanivalóját.

Az új lemez egészében véve is történetet mesél: visszatérő kulcsszavak, keretes szerkezet és összefüggő dalok adják az egységesség otthonos érzetét, és persze az elmaradhatatlan katarzist. Nagy újdonság a korábbiakhoz képest, hogy több vendégművész teszi tiszteletét a dalokban: a Caramellel rögzített duettet már hallhattuk is, a Ha meghalok című dalban Palya Bea énekel, Fura CséNem vesznek a kamerák című számban rappel, és Gerendás Dani dobszólója színesíti a Ma éjszakát.

Óriási megtiszteltetés volt számomra az összes vendégművésszel együtt dolgozni. Felfrissítő és inspiráló volt velük zenélni az egész zenekar számára!” – fejti ki Tarján Zsófi, aki – ahogy a korábbi kiadványoknál is – a lemez grafikáját is saját maga alkotta meg. A tőle megszokott absztrakt képi világ helyett ezúttal realisztikusabb képeket festett.


Az új lemez a mai naptól már elérhető a hivatalos webshopban. A lemezbemutató koncertet új időpontban, várhatóan augusztus 30-án rendezik meg a Budapest Parkban, a már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Vendégelőadó a Chain Bridge Pop zenekar. További információk itt. Facebook-eseményoldal.


és akkor jöjjön az új klip, az Ego:

Honeybeast a Facebookon

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_33.jpg 

https://recorder.blog.hu/2020/06/08/klippremier_honeybeast_ego
Klippremier! Honeybeast: Ego
süti beállítások módosítása