Maradj otthon magyar művészek társaságában!

2020.03.23. 09:33, Gaines

90331198_114555900172611_738617818089521152_o.jpg

Szombaton délután indult el a „Maradj otthon! Fesztivál” Facebook oldala: a virtuális kezdeményezés keretén belül szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, klub és koncerthelyszín mozgósítja a hazai művészvilágot, és ösztönzi arra a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

Fesztiválok közül mások mellett a Sziget, az EFOTT, a Campus, a Művészetek Völgye, a Paloznaki Jazz Piknik, a VeszpémFest, a VOLT, a STRAND, az Etyeki Piknik, a Balaton Sound, a SZIN, a Kolorádó, a Bánkitó, a MOL Nagyon Balaton, klubok és koncerthelyszínek közül a Budapest Park, a Barba Negra, a Papp László Budapest Aréna, az A38 hajó, az Akvárium Klub, a Dürer – összesen 50-nél is több szervezet indította el a “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t.

"A „MARADJ OTTHON!” virtuális fesztivál alapítója 50 szervező, hazai fesztiválok, klubok, események házigazdái. Velük közösen mindent megteszünk azért, hogy a hazai művészeket mozgósítsuk és együtt elérjük, hogy a közönség tartsa be a szabályokat és maradjon otthon. Évente több millióan járnak hazai fesztiválokra, koncertekre. A rajongókat a kedvenc előadóik tudják a leginkább megszólítani, rájuk hallgatnak, ez a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL fő küldetése.” – mondta el Lobenwein Norbert az akció elindítója.

A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal, ezeket a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL Facebook oldalán is követhetik a rajongók. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, dj-szetteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

A MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL első koncertjét vasárnap este Járai Márk adta otthonából. Hétfőn este 7-kor indul a Maradj Otthon Challenge: minden este más művész, más sztár az otthonában beszél arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat. A kihívás hétfőn Majkával indul, a keddi házigazdát majd tőle tudják meg a követők.

A Maradj Otthon Fesztivál Facebook-oldala és a hivatalos eseményoldal.

Alább Járai Márk karanténkoncertje:

https://recorder.blog.hu/2020/03/23/maradj_otthon_magyar_muveszek_tarsasagaban
Maradj otthon magyar művészek társaságában!
süti beállítások módosítása