Mutánsnyúl hozza meg a Strokes új lemezét

2020.02.11. 17:38, Gaines

strokes_door.png

Az év első hetében adtunk hírt róla, hogy hosszú várakozás után idén végre tényleg jön egy új nagylemez a The Strokestól, szám szerint a hatodik. Két dalt akkor már hallhattunk a lemezről, igaz, csak koncertverziókban; most két újabbat tehetünk fel ezek mellé a polcra, meg egy animációs videoklipet, egy lemezborítót, és egy számlistát.

A zenekar hétfőn lépett fel Bernie Sanders amerikai szenátor kampányrendezvényén (Sanders egyike azoknak, akik demokrata színekben pályáznak a 2020-as választásokon való elnökjelöltségért) a New Hampshire-beli Durhamben. A koncerten eljátszottak két új számot a már megismert The Adults Are Talking és Ode To The Mets mellett: a Bad Decisions és az At The Door címet viselő új szerzemények is rajta lesznek a The New Abnormal címmel ellátott idei lemezen. (Megjelenési dátum: április 10.) A minimalista, szinti- és énekközpontú, űrpopos At The Doorhoz pszichedelikus sci-fi videót is mellékelt a Strokes, a Mike Burakoff rendezte mesében fiatal fiú indul nagy űrkalandra, amelyben többek között mutánsnyúllal, pallost lengető, harcias amazonnal, istennőkkel, szkafanderes űrlényekkel, és magával a Kaszással is találkozunk. A klip megidézi a 70-es, 80-as évek több rajzfilmjét, például a Gesztenye, a honalapítót és Az univerzum védelmezőit.

Alább az új klip, valamint a kilenc számos új lemez borítója, amihez Jean-Michel Basquiat Bird of Money című festményét használták fel:

1. The Adults Are Talking
2. Selfless
3. Brooklyn Bridge To Chorus
4. Bad Decisions
5. Eternal Summer
6. At The Door
7. Why Are Sundays So Depressing
8. Not The Same Anymore
9. Ode To The Mets

strokes_tna.jpg

Címkék: the strokes
https://recorder.blog.hu/2020/02/11/mutansnyul_hozza_meg_a_strokes_uj_lemezet
Mutánsnyúl hozza meg a Strokes új lemezét
süti beállítások módosítása