Szabad-e sztriptízbárba mennie női popsztárnak?

2020.01.29. 13:38, Gaines

dualipa_grammy.jpg

Ezen a kérdésen pörög most az internet, mivel a hétvégi Grammy-díjátadó után több popsztár beugrott afterpartyzni egy sztriptízbárba. A helyszínen készült videón ott volt Lizzo, Dua Lipa és Lil Nas X is, de furcsamód nem egyenlő mértékben ért utol mindenkit a rajongók haragja.

A kompromittáló videót maga Lizzo rakta ki az Instastoryján, az látható rajta, hogy a klubban buliznak, a sztriptíztáncosok produkcióját méltatják, elismerésüket a közismert pénzhajigálós fejezve ki. A nagy felzúdulás elsősorban nem a Grammyjeiket ünneplő Lizzót és az Old Town Roados rappert érinti, sem pedig a szintén jelen lévő Rosalíát, hanem Dua Lipát: a Twitteren körbement a #DuaLipaIsOverParty hashtag, sokak szemében ezzel elásta magát az énekesnő, mondván, tárgyiasítja a nőket, miközben a dalaiban feministának állítja be magát.

dua_stripbar.png

Mások ugyanakkor Lipa védelmére keltek. „Ugye tudjátok, hogy aki feminista, az MINDEN nőt támogat, beleértve a táncosokat és szexmunkásokat is?” – hangzott el egy érv; akadt olyan is, aki szerint Dua Lipa a sztriptízbárba látogatásával épphogy a nőket támogatta. Többen felhívták a figyelmet a hashtag kettős mércéjére. „Szóval az rendben van, amikor a rapperek nőkről, szexről, drogokról, erőszakról, rablásról, lövöldözésről beszélnek, de Dua Lipa nem mehet el egy sztriptízbárba?” – tették fel a kérdést. „A kedvenc rappereitek lényegében mind sztriptízbárban laknak” – jegyezte meg össze velősen egy másik rajongó. Lipa nem reagált a dologra, már ha egyáltalán értesült a felfújt bulvárbalhéról. Második lemeze, a Future Nostalgia valamikor az év első felében fog megjelenni, a harmadik beharangozó dal Physical címmel pénteken jön ki, alább mutatjuk a címadó számot.

 

 

 

Címkék: dua lipa
https://recorder.blog.hu/2020/01/29/szabad-e_sztriptizbarba_mennie_noi_popsztarnak
Szabad-e sztriptízbárba mennie női popsztárnak?
süti beállítások módosítása