Meztelenül száll szembe démonjaival a Paramore énekesnője

2020.01.24. 11:01, Gaines

hayley.png

Az amerikai poppunk/powerpop Paramore énekese, Hayley Williams szólólemezzel érkezik idén, és meg is érkezett hozzá az első beharangozó dal meztelenül menekülős klippel együtt.

Williams ezelőtt csupán egyetlen szólószerzeményt adott ki pályafutása során, 2009-ben az Ördög bújt beléd című horrorfilmhez társított egy betétdalt (Teenagers). Decemberben aztán belebegtette, hogy „legközelebbi barátaival valami olyasmit készített, amit a sajátjának tart”. Ez az új projekt a Petals For Armor címet viseli, és májusban fog debütálni. Ha megnézzük a lemezcímet, a betűkből kijön a Paramore, és Williams az alkotótársak tekintetében valóban nem rugaszkodik annyira messze, hiszen a lemezen a főzenekar gitárosa, Taylor York és a turnékon basszusgitározó Joey Howard is közreműködik (előbbi produceri tisztségben is).

"SEGÍTSÉGET KÉRNI EGYÁLTALÁN NEM GYENGESÉG" - VALLOTTA A PARAMORE AZ INTERJÚNKBAN

Az első előfutárként megmutatott Simmer zeneileg viszont már különbözik mondjuk a Paramore 2017-es After Laughterjének new wave-es, Talking Headses megközelítésétől, sötétebb, fojtottabb altpopot hallhatunk. Williams így fogalmazott a lemez születéséről: „Ijesztő élmény volt, de rengeteget kaptam tőle. Szövegíróként nagyon büszke vagyok a Petals For Armorra. Ami meg a hangszerelést illeti, kicsit össze tudtam koszolni a kezem.” A dalhoz készített videó Warren Fu rendezésében ehhez a koszosabb hangzásvilághoz illeszkedik, egy rejtélyes horrorsztorit mesél el, melynek hősnője meztelenül menekül az erdőben valamiféle fenyegető entitás elől, mígnem egy rituáléval szembeszegül a támadóval, és meglepetés éri, amikor kiderül, ki rejlik a fura maszk mögött.

https://recorder.blog.hu/2020/01/24/meztelenul_szall_szembe_demonjaival_a_paramore_enekesnoje
Meztelenül száll szembe démonjaival a Paramore énekesnője
süti beállítások módosítása